Mitcsináljak az azárva sünikével?
Figyelt kérdés
Találtam lent 1 süni,elég nagydarab...felvittem,betettem 1 akváriumba(nem volt más) kibéleletem szénával meg forgáccsal,és adtam neki enni.nem nagyon mozog,és ahogy láttam felül nincs foga,de nemhinném hogy kölyök,ert elég nagy!És az egyik szeme kisemlátszik a csipától!szerintemm arra a szemére vak.Mitcsináljak vele?2009. okt. 28. 20:49
1/3 anonim válasza:
állatorvos->kis tartogatás(esetleg a télmiálmát nálad aludja)->aztán szabadonengedés. Dea elgjobb lett volna, ha hagyod. Nem kéne beleavatkozni a természet rendjébe.
2/3 anonim válasza:
találsz egy sünt, minek kell bevinni? Mi lett volna ha hagyod szerencsétlennek hogy élje tovább a kis életét? És egyébként ilyenkor miért nem ír a sok nagy "állatbarát" választ, hogy engedd szabadon?!-.-
nemértem miért kell mindent megtartani amit találsz.. Azt javaslom ne indulj szafari-ra, mert a végén egy orszarvúcsordával térsz haza.
3/3 Salx Narval válasza:
Ha már megsajnáltad és bevitted akkor vidd el orvoshoz.Ő majd megállapítja, hogy mi lenne a jobb neki. Ha nincs különösebb baja,engedd el, ott ahol találtad.Sötétedés után.Egy vadon felnőtt állatot,már nem szabad bezárni.Akár fertőző betegséget is terjeszthet,erre nem gondoltál? Nem szabad ilyent csinálni,főleg ha nem is értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!