Mitcsináljak, Nem lessz baja? :O
A patkány húst is eszik, méghozzá nagyon szívesen. Lehet, hogy a sok fehérje megüli a gyomrát, de a legrosszabb, ami történhet, az az, hogy híg széket formájában távozik... :)
egy patkánytartó, 22/L
komolyan megette?? teljesen? szőröstül-bőröstül?:D nem csak beleharapott és széttépte?
jesszusom, de durva ezt elképzelni, nekem négy patkányom van itthon, de ezek max egymást harapdálják néha, mást soha :D
Az emberek is esznek békacombot (én nem),
a patkány meg olyan mint egy kis házi malac, mindent megeszik amit az ember.
Pl husi, krumpli, rizs, tészta, zöldség, gyümölcs, csoki, kenyér.... Sőt a macskakaját is megeszi és
persze a patkánynak való rágcsáló tápot is, kukorica, zöldborsó... mindent megeszik.
Hányni nem tud ha rosszul van, de ha egyszer rosszul lett , akkor legközelebb ugyanazt a kaját nem fogja megenni, még ha az előtte a kedvence volt, akkor sem.
Nagyon okosak.
Mondjuk tudni kéne, hogy milyen békát evett.
Ha nyílbékát enne, ami mérgező akkor meghalna.
A zöld és a barna varangy, valamit a zöldhasú és az alföldi unka kicsit mérgező.
A varangyok mérge a fültőnél vannak, javarészt halucinogén vegyületek, mérgezőek és idegrendszeri pszihés tüneteket gerjeszt.
A tudatmódosító hatása miatt, a régi idők kábítószer élvezői fültövön nyalták a varangyokat.
Innen ered a mese, miszerint megcsókolod a békát és királyfi lesz belőle :)
Szerintem nem hal meg, de az lehet hogy kicsit betépett.
úristen! vajon a hörim is megenné a békát? hahahaa!!
de am semmi baja se lesz!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!