Mit tegyek? Teljesen lebénult a néhány hetes kis nyuszim.
Figyelt kérdés
Segítsetek!! Egyik nap még semmi baja nem volt, kint rohangált a testvéreivel másnap meg azt láttuk, hogy az oldalán fekszik és meg se moccan. Fel emeltem, még lélegzett, de olyan mintha egy elhunyt kis állatot fognék. Nem ez az első nyuszi. Valaki segítsen!!! mit lehet tenni ilyenkor?2013. júl. 15. 22:40
31/32 A kérdező kommentje:
Igazad van, és köszönöm.
2013. júl. 17. 00:53
32/32 klau02 válasza:
ÉRDEMES ELOLVASNI!!!!!!!
Sziasztok gondoltam megosztom veletek hogy én is így voltam a kisnyuszijaimmal, 5 hetesek voltak és folyamatosan naprol napra haltak meg mindent kipróbáltam ellene de semmi nem segitett. Az állatorvos elmondta hogy fiatalon beleesnek valami betegségbe amitöl lebénulnak és elpusztulnak! Ajánlott egy gyógyszert aminek a neve Trisulmix por 100 mg. amit 5 napon keresztül 1 kávéskanállal 1 liter vizbe kell keverni és azt itatni vele. Én is magamat hibáztattam hogy mit csináltam rosszul de a doki elmondta hogy ez elő szokott fordulni fiatal nyulaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!