Szeretnék akváriumot, teljesen kezdő vagyok. Tudnátok néhány jellemzőt mondani erről a fajtáról? Www. Tropus-szeged.hu/canthigaster-bennetii/
Bocsánat, nem tudtam, hogy a kérdés kiírásánál nem lehet linkelni: www.tropus-szeged.hu/canthigaster-bennetii/
(Remélem most jó lesz.)
Gobiodon okinawae (Sárga mini géb)
Nekem van 2 ilyenem 130 Literbe, az egyiket már ki kellett venni és különrakni, mert nem csípik egymást.
Tényleg tengeri, és sokba kerül hozzá, élőkövek, stb...
Édasvizi halak közül, pl az amanda lazac nem tetszik?
Sokkal egyszerűbb és olcsóbb megcsinálni nekik az akváriumot és lehet egy kis csapatot beletenni.
Vagy pl édesviziből még 40 literbe lehet tenni kis sárga Boraras Urophthalmoides halakat, azok egészen minik és jó nekik a csapvíz.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
Igen, a tengeri akvárium miatt gondoltam, hogy sokkal nehezebb feladat. Szétnézek majd az édesvízi halak között is, mert nagyon szeretnék akváriumot, de megfelelően akarom csinálni. A tengeri még várhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!