Mit tegyek? Teljesen lebénult a néhány hetes kis nyuszim.
Figyelt kérdés
Segítsetek!! Egyik nap még semmi baja nem volt, kint rohangált a testvéreivel másnap meg azt láttuk, hogy az oldalán fekszik és meg se moccan. Fel emeltem, még lélegzett, de olyan mintha egy elhunyt kis állatot fognék. Nem ez az első nyuszi. Valaki segítsen!!! mit lehet tenni ilyenkor?2013. júl. 15. 22:40
11/32 A kérdező kommentje:
Hát az a gond, hogy mi nem ketrecbe tartjuk őket.nekünk van az udvar és el van kerítve egy kis rész és ott szabadon rohangálnak. van 1 anyuka és 2 fiú nyuszi. a többi kicsik.Az apuka már meghalt, illetve a kutyám megölte... :( :( Az nem lehet (mivel nekünk össze vannak eresztve a tyúkokkal) hogy tyúkokkal nem lehet tartani?? Régen tenyésztettük, de most már csak is az én kedvemért tartjuk őket. Csak nagyon elszaporodtak. ://
2013. júl. 15. 23:26
12/32 anonim válasza:
Jézusom, inkább ne tartsatok nyuszikat ilyen körülmények között...
Kérlek szépen, ti ölitek meg a nyulakat...
13/32 A kérdező kommentje:
De nagyon le lett szídva a kutyám.. Igazából csak játszani akarta a nyuszival csak elég nagy darab volt ezért véletlenül megölte. Pedig az volt a kedvenc nyuszim... :'( Akkor nagyon megutáltam a kutyámat, aztán jobban elkerítettük őket és így semmit nem tud a közelébe menni. De nem értem hogy hogyan halhatnak meg. De azért jó nekik hogy szabadon vannak mert legalább futkározhatnak. És már semmi nem tudja őket bántani. :) De lécci segítsetek hogy mi lehet ez. Mert nagyon szeretem őket, és nem akarom hogy több meghaljon :'(
2013. júl. 15. 23:38
14/32 anonim válasza:
B-sszus... A tyúksz-rban tartjátok a nyulakat!
A nem megfelel hely a baj!
De ezt te magad is kitalálhattad volna. NE TARTSATOK NYULAKAT, MERT ILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT MIND MEG FOG HALNI!!
A nyúl és a tyúk teljesen más állatok, nem tudom, feltűnt-e...
15/32 anonim válasza:
És teljesen mindegy, hogy miért tépte szét a kutyád, felelőtlenek vagytok mindannyian!
16/32 A kérdező kommentje:
Már nagyon régóta együtt vannak a tyúkokkal a nyuszik, és még csak ebben az évben volt ez az elhullás. Jó, igen felelőtlenek voltunk, de most már oda figyelünk. A kutyámat is elzártuk, a takarmányra is oda figyelünk. De én azt vettem észre hogy amikor ott evett az anyuka nyuszi oda ment a pici és szopizni akart de az anyuka elzavarta. Lehet hogy nem jutnak elég vitaminhoz és ezért bénulnak le?
2013. júl. 15. 23:48
18/32 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek?? Bármit megteszek hogy életbe maradjanak!! Zárjam el a tyúkoktól? De hát én ezt nem értem... Amik bent voltak, bent is születtek. És azok is lebénultak. Lehet hogy az anyukának van valami baja?
2013. júl. 15. 23:55
19/32 anonim válasza:
Csak egyszer szarik valami olyat a tyúk, amit nyuszi benyal és vége. Lehet ha körbenyalnád a tyúk olt te is elpatkolnál másnapra.
20/32 anonim válasza:
Nem érted, hogy nem megfelelő a higiénia??? A nyulaknak nem lenne szabad tyúksz-rral találkozniuk!
Külön tartsátok őket!!
Mit szólnál hozzá, ha tehénsz-rba kéne élned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!