Mit tegyek? Teljesen lebénult a néhány hetes kis nyuszim.
És komolyan nem hiszem el, hogy képesek vagytok így nyulakat tartani..
Nekem meg lelkiismeretfurdalásom van azért, mert néha csak 2 hetente fertőtlenítem ki az egész ketrecét..
Fogadok, hogy vidékiek vagytok, eddig csak a vidéki rokonaimnál tapasztaltam hozzátok hasonló állattartást :(
Mi két tyúkot és egy nyuszit,30négyzetméteren tartunk már jó ideje,a doki azt mondta még nem látoot ilyen egészséges nyulat!!!!!!
Ne szidjátok már a kérdezőt!Inkább adjatok értelmes válaszokat.!
"Akkor mit tegyek?? Bármit megteszek hogy életbe maradjanak!! Zárjam el a tyúkoktól? De hát én ezt nem értem... Amik bent voltak, bent is születtek. És azok is lebénultak. Lehet hogy az anyukának van valami baja?"
Most akkor egy nyuszi bénult le vagy az összes kicsi? Nem mindegy, ha egy, akkor lehet a tyúksz.artól, ha az összes, akkor lehet genetikai betegség, lehet, hogy valami mérgezőt adtatok nekik.. És remélem már elkezdted elkeríteni. A bak nyuszit tartsd külön a nőstényektől mert nem fognak sokáig élni, szerintem te sem bírnád sokáig, ha egész életedben másfél évente szülnél négyes-nyolcasikreket. Ha nem idős a másik bak nyuszi, ivartalaníttassátok, addig pedig külön legyenek, hogy ne legyen majd mégtöbb kisnyuszi. Ha megtartjátok a kicsiket, csináljatok mindegyik nyuszinak külön ketrecet, a nemenkénti szétválasztás nem elég, mert ahogy ivarérettek lesznek, verekedni fognak, meg is ölhetik egymást.
A tízesnek igaza van, annyit tennék hozzá hogy gyümölcs, zöldség magját KI KELL SZEDNI!
És szerintem se szaporítsátok őket otthon, persze általában lehetséges de ha nálatok ennyire nem megy valami.
Tényleg nem akarok a lelkedbe gázolni és hidd el ezt minden rosszindulat nélkül mondom de jobb azoknak a kicsiknek ha meg se születnek mint ha ennyit szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!