Sokoan tartnak két tengerimalacot egy 80-as ketrecben akkor egynek elég egy 60 as ketrec emelettel ha sokat ki van engedve?
Se a 80-as nem elég, se a 60-as!
Tengerimalacnak 120-as kell legalább!!
Először is a legfontosabb: Egy tengerimalacot NEM TARTHATSZ! Társas élőlények ezért társ kell neki, különben begolyózik, depressziós, és egy idióta válik belőle. Ezért nem lehet egyet tartani!!
Másodszor: A kettőnek minimum 100*50-es ketrec kell, nekem 120*85-ös van, és jól érzik benne magukat de minimum 100-asat vegyél!!!! Ha bármi kérdésed van, mindenben tudok segíteni a tengerimalaccal kapcsba.
2. vagyok. Ha úgy állsz pnzel ajánlanám ezt a ketrecet és innen rendeld, én most rendeltem 1 hete és teljesen meg vagyok a ketreccel elégedve, mert hatalmas. [link]
Ha nem tudsz ennyit költeni akkor ezt ajánlanám: [link]
Amúgy a kiszállítás ingyen van és 3-4 napa altt meg is érkezik, és a ketreceik iszonyú jók, minőségi, és profik. Sei problémám nincs a ketreccel, mert baromi jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!