Kaptam egy tengerimalacot, és egész nap a ketrec sarkában ül. :SS Tudom hogy még fél meg minden, de mit csináljak vele hogy vidám legyen?
a szeretet nem "rászoktatás" kérdése, ezt neked kell elérned, hogy bízzon benned, foglalkozz vele sokat.
kell neki még pár nap hogy megszokja az új környezetét..
etesd a kezedből uborkával,paprikával,arra kijön a sarokból:)
ne akarj rögtön játszani vele,csak vedd kézbe,simogasd
sosem lesz olyan mint egy kutyus,de aranyos állatkák
Értem, köszönöm.
Amúgy régebben volt már egy tengerimalac-om, és az ilyen fura hangot adott ki, ha meghallotta hogy zörög a zacskó, mert tudja hogy enni kap. Ez mért nem ad ki semmilyen hangot??:DD
Lehet hogy még túl kisci??
még fél szegény
az egyik malackám 3 hétig meg se mukkant mikor kimenekitettem az egyik kereskedésből,megsajnáltam,hazahoztam...a többiek itt kurjongattak a kulcs csörgésre,tudják hogy amint hazaérek,rögtön friss zöldség jár nekik...ő csendbe a sarokba ült...
kézből evett,simogattam sokat,3 hét múlva már ővolt a leghangosabb...
Köszönöm a választ. :)
Azóta már az enyém is kezd nyöszörögni, miután sokat játszottam vele. :)) Most már egyáltalán nem fél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!