A törpenyul alá muszáj forgácsot vagy szalmát tenni? Lehet a ketrec üres, úgy hogy csak a wc van benne?
Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 11:51
1/10 anonim válasza:
Se forgács, se szalma nem való alájuk.
Fapelletet rakj be és csak a wc-jébe és a ketrec többi része maradjon teljesen üres :)
2/10 Kefka válasza:
szerintem nem mert már olvastam olyat aki nem rak alá semmit.
3/10 anonim válasza:
Elél úgy is, mint ahogy te is elvagy egy üres szobában, ahol csak padló van meg egy vécé. Viszont kétlem, hogy bármelyikőtök is különösebben boldog lehetne egy ilyen helyen...
4/10 anonim válasza:
Szerinted mit kéne neki akkor berakni? Tv-t, ràdiòt, függőàgyat? Segítek, NEM. A nyuszik eleve nem szeretik, ha van alattuk alom v bàrmi (most a benti nyuszikròl van szò). Ők jobban szeretnek a csupasz műanyagon feküdni, kitùrnak maguk alòl mindent.
5/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül muszály alá tenned almot,ha a ketrec alja teli(nem lyukacsos),de ha lyukacsos akkor én azt ajánlom hogy tegyél,bár nem kötelező,de mégis konfortosabb ha legalább 1 kis darabon van ahová le tud feküdni.(én úgy szoktam hogy ahol a wc van neki abba ugye teszek,+egy másik helyre ahol aludni szokott(csak mert én sem szeretek akopasz ágyon aludni)
6/10 anonim válasza:
Az én nyuszlim sincs oda a forgácsért,bár én szoktam tenni csak az odújába nem(csak hogy legyen ami felszívja a pisit),ő úgyis eltúrja onnan ahol fexik!
7/10 anonim válasza:
Az elején nekem is volt mindenhol forgács alatta, de kitúrta ott, ahova le akart feküdni. Végül leterítettem neki egy szép zöld, virágos viaszosvászon terítőt, a wc-be pedig pelletet raktam. Így jó :)
8/10 anonim válasza:
Nekem úgy van hogy a wc-jében van forgács meg az odújában.
Eleinte nem volt csak a wc-ben, és megfigyeletem hogy sűrün alszik abban, gondoltam hogy a forgács miatt.
Ezért döntöttem így.Ha van kedve fekszik kint a csupasz műanyagon, de ha úgy gondolja akkor a forgácson.Soha nem túrja ki maga alól.
9/10 anonim válasza:
lukacsos aljú ketrecben nem jó nyuszit tartani, mert kisebesedhet a kis lába. Természetesen elég, ha csak a wcbe raksz forgácsot vagy fapelletet, esetleg ha üresnek érzed a kecót, akkor rakj be neki egy rongyot, amire ráfekhet ha akar.
10/10 Enting válasza:
Az én nyulaimnak (szobai ketrecben laknak) a wc-ben forgács van, a fennmaradó helyre meg vettem szőnyeget. Lehet olyan kis darab (kb. 30x40 cm) szőnyeget kapni, amit körbeszegnek, és lábtörlőnek jó. Abból vettem kettőt, hetente cserélem, kimosom. Nagyon szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!