Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Anyám meg akarja ölni a...

Anyám meg akarja ölni a nyulamat? Vagy mire véljem ezeket?

Figyelt kérdés

Ma beállított egy jó nagy zacskónyi akácfa-ággal, amivel semmi gond sem lenne, mert megeheti a nyúl. Na de tiszta büdös volt, mivel autópálya mellől szedte, ráadásul rengeteg apró fekete pók volt rajta, amik kimásztak a zacskóból, és most mindenhol pókok vannak :S Tudja, hogy irtózom tőlük, rosszul vagyok tőlük, erre pár perce az ágyamban is találtam egy csoportnyi pókot, kb 10 db volt:S

Múltkor egy nagy adag karalábét adott a nyulamnak, ami köztudottan tilos, aztán meg rohantam vele az állatkórházba, mert felfújódott... Szerencsére túlélte.

Miért csinálja ezeket?? Nem hiszem, hogy az ágakon nem látta a pókokat, tiszta fekete volt az egész, még a legtöbb levél is!!

2013. máj. 16. 19:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én anyukámnak is vannak néha hasonló húzásai. Próbálom megérteni, hogy mi vezérli olyankor, amikor valamiben megegyezünk, teljesen átbeszéljük és ő csak azért sem azt csinálja... Szerintem azt gondolja, hogy ő jobban tudja, és ráadásul ezt sunyi módon nem is közli. Nem tudom mit lehet tenni, nekem még soha nem sikerült megértetnem ezeket vele. Sokszor felemlegetem az ilyen eseteket, hogy legalább azt megértse, hogy nekem tényleg károm származik belőle, amikor megegyezés után így cselekszik. Ez eddig nem nagyon használt..
2013. máj. 16. 19:23
 12/16 A kérdező kommentje:

Úgy látszik az enyém is csak a pénzből fogta fel, amikor vele fizettettem ki a fogvágást 2x is..

Merthogy a spórolt pénzem ráment az állatkórházra...

2013. máj. 16. 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:
18%
a nyuladat kinek a pénzéből tartod el? Csak anyukádéból? Ha igen akkor csönd
2013. máj. 16. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
78%

beszélgess vele normálisan. le kell ülni, és beszélni. én már megtettem anyummal, amikor amire hazajöttem bent volt a ketrecben salátalevél. kérdeztem külső levél? mondta az, jóhogynem a belső embernek valót adja neki. de én meg mondtam neki, hogy az állat nem egy szemetes. azóta végignézettem vele törpenyul.hu összes cikkjét, meg dumáltam vele. és nincs semmi probléma. ha valamiben bizonytalan, inkább megkérdezi, hogy "ezt lehet adni neki?"

szóval dumáljatok normálisan.

2013. máj. 16. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14-es, most komolyan, szerinted ha anyukája pénzéből van eltartva akkor már meg is ölheti??? Ennyi erővel akinek kutyája van az kínozhatja, mert ő ad neki kaját?? Vagy gondolkozz néha mielőtt írsz valamit, vagy ne menj állat közelébe úgy életed végéig..

Egyébként a kérdező hozzászólásaiból egyértelműen kiderült, hogy a saját pénzéből tartja el a nyulat.

2013. máj. 16. 20:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
sztem te ismered anyudat, szóval csak tudod a viselkedéséből hogy mit miért csinál. egyébként nem gondolom hogy meg akarná ölni a nyuszidat csak tényleg nincs tisztába azzal hogy mit mennyit, apa egyszer citromhéjjat adott a nyuszikámnak, azt hittem szivbajt kapok, szerencsére nem lett semmi baja, de nálunk ki van téve egy papír a ketrechez amin rajta van hogz mit ehet mi tilos mi keveset, és nyomatékosan megmondtam neki hogy nézze meg és ha nincs rajta akkor ne adjon belőle neki várja meg hogy hazaérjek meg hívjon fel, ez bevált nálunk :)
2013. máj. 16. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!