Anyám meg akarja ölni a nyulamat? Vagy mire véljem ezeket?
Ma beállított egy jó nagy zacskónyi akácfa-ággal, amivel semmi gond sem lenne, mert megeheti a nyúl. Na de tiszta büdös volt, mivel autópálya mellől szedte, ráadásul rengeteg apró fekete pók volt rajta, amik kimásztak a zacskóból, és most mindenhol pókok vannak :S Tudja, hogy irtózom tőlük, rosszul vagyok tőlük, erre pár perce az ágyamban is találtam egy csoportnyi pókot, kb 10 db volt:S
Múltkor egy nagy adag karalábét adott a nyulamnak, ami köztudottan tilos, aztán meg rohantam vele az állatkórházba, mert felfújódott... Szerencsére túlélte.
Miért csinálja ezeket?? Nem hiszem, hogy az ágakon nem látta a pókokat, tiszta fekete volt az egész, még a legtöbb levél is!!
Nem hiszem, hogy szándékosan tette.
Inkább örülnél, hogy próbál segíteni valami olyanban, ami a te dolgod és felelősséged lenne. Persze ezt egy hisztis kislány még nem érti meg.
De azt már mondtam neki jópárszor, hogy karalábét tilos neki adni! Máskor is adott már, csak akkor kevesebbet és nem lett tőle baja.
Mit nem teszek meg a nyulamért? Napi 3 órát foglalkozok vele, mindent megadok neki, erre anyám odarak neki egy egész karalábét, amitől majdnem meghalt.. Jó hogy nem már anyám a szent..
Mindig én etetem, az égvilágon semmi szüksége arra a plusz kajára, amit anyám ad neki.
Egy időben folyton etette, volt, hogy 4-5 répát odaadott neki! Aztán nem evett emiatt szénát, majd kifizettem vele a fogvágást, azóta nem ad neki annyi kaját..
"Inkább örülnél, hogy próbál segíteni valami olyanban, ami a te dolgod és felelősséged lenne. Persze ezt egy hisztis kislány még nem érti meg."
Oh, igen, örüljön annak, hogy pusztán kedvességből majdnem kinyírta a kisállatját! Lehet, hogy nem a rosszakarat vezérelte, de minek eteti? Szerintem a kérdező ellátja megfelelően a kisállatát, bizonyítja, hogy egyből elvitte állatklinikára. Felelős állattartó lehet, a nyuszijának nincs szüksége rá, hogy az anyja megetesse azzal, amit épp kigondol.
Múltkor 10 kg (!!!!) hízótápot vett neki! És csodálkozott, hogy vettem a szokásos nyúltápunkból utána.
És ő milyen jó arc volt, hogy vett tápot... Én meg a gonosz kölyök...
Ja persze, fogalmam sincs róla, iigen. Különben 19 vagyok, és nekem elég nagy probléma az, hogy ki akarja nyírni!!
Vagy egyszerűen csak h*lye, nem tudom már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!