Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsögös kérdések (lent)?

Hörcsögös kérdések (lent)?

Figyelt kérdés

1.Kb mennyi idő után lehet simogatni ha új helyre hoztuk?

2.Mennyi idősen ajánlott elhozni?

3.Ha állatkereskedésből veszem akkor van esély rá hogy megszeressen?

4.Valakinek július környékén lesz eladó hörscöge?:D

5.A Dzsungáriai törpehörcsög alszik téli álmot?

2013. máj. 12. 20:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm.És ez a kézhez szoktatás dolog hogyan történik?
2013. máj. 13. 16:39
 12/17 anonim ***** válasza:

3 lány és 2 fiú együtt vannak?? O.o :O

Mennyi idősek?? O.o Ha még kicsik, akkor persze, hogy jól elvannak, de amint ivarérettek lesznek összeverekedhetnek (időzített bombaként működik a höri együtt tartás) vagy szaporodni fognak.. És azért 3 lány 2 fiú együtt tartása szerintem elég necces, és felelőtlen dolog... :/

2013. máj. 13. 16:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a válaszoló úgy értette,hogy 3 lány egy helyen a két fiú meg egy másik helyen van.
2013. máj. 13. 16:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Kézhez szoktatni türelemmel kell. És sok fincsivel. :)

Először ugye csak beszélünk hozzá, aztán finomat adunk neki kézből, ha elfogadja, jó úton járunk... Majd lehet kézbe rakni több fincsit, és megvárni, míg bele megy a kezünkbe, vagy ráteszi a kezünkre a mancsát. :3 Aztán fel lehet emelni egy idő után, de ez sokszor hetekig is eltart nem megy egyik napról a másikra, mint írtam türelem és idő kell hozzá. :)

2013. máj. 13. 16:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Oké úgy néz ki nem egy bonyolult művelet ,te milyen ételt használtál a csalogatáshoz?És mennyi időtökbe tellett?
2013. máj. 13. 16:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem változó. A szotyit sokan imádják, sajtot (de egy-egy pici darabkát lehet egyszerre) különböző zöldségek gyümik is megteszik a hatásukat, de minden höri mást szeret. :) Ki kell tapasztalni.

Az idő is változó, van, hogy egy hét alatt totál kezes, de van olyan hörim is akit most "kezesítek" újra, mert valamiért (Talán, mert kirándultunk és aki vigyázott rájuk csak etette őket) megvadult.. :/

2013. máj. 13. 16:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Magányos állatok. Új helyre hozva egy hét után el lehet kezdeni szelídíteni. 3-4 hetesen már el lehet hozni, ekkor már ivarérett. Állatkereskedésből is ugyanúgy megszerethet, de ott génhibás, együtt tartott hörcsögök vannak... Nem lesz kishörcsögöm, mert nem vagyok felelőtlen szaporító. A dzsungik nem alszanak téli álmot. Nekem is ilyen van. :)
2013. máj. 14. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!