Vadászgörényt szeretnék? Kérdések lent.
Szeretnék egy vadászgörényt csak az a baj hogy azért nem engedik a szüleim mert állítólag büdösek és harapnak.Igaz ez?
Hány/Mennyi celziusz fokon lehet őket tartani?Mekkora ketrec kell nekik?Gond lenne ha az ólban lenne egy kis"szobában" ami be lenne rendezve neki megfelelő"eszközökkel"?!?
Ha igaz hogy büdi és harap akkor milyen állatot ajánlotok?
(ezeken kívül:kutya,macska,hörcsög,nyúl,tyúk,hal,kaméleon,papagáj)
A vadászgörény nem büdös,ha megfelelően tartod.(Időközönként fürdeted,de nem sűrűn,mert az nem tesz jót a szőrének,nem "maradék kaját" és egyebeket adsz neki) Ha ki van ivartalanítva egyáltalán nincs szaga.(Csak megjegyezném,hogy minden állatnak van egy bizonyos szaga...)
Ha tudsz,fiatal vadászgörényt vegyél és szoktasd magadhoz.Akkor nem fog harapni.
Ha kicsit veszel nem lenne a legjobb ötlet,ha kint tartanád.Amikor én vettem,akkor mikor még kicsi volt a szobámban volt,nagyobb korára viszont kint állat lett,hörcsög és macska miatt... :)
Ha még nem volt állatod ne a vadászgörényt válaszd,inkább vegyél dzsungáriai törpehörcsögöt.Sokkal olcsóbb,kis helyen elfér,nem szükséges annyit foglalkozni vele,mint egy görénnyel.
Ha szeretnél vadászgörényt akkor nekem lenne eladó:)
Oltva féregtelenítve hámmal. Szelíd, mint a bárány...
Ha érdekel akkor várom válaszod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!