Tényleg elhanyagolom a tengerimalacomat?
Figyelt kérdés
minden nap 2x-3x adok neki enni,és naponta friss vizet kap a ketrecét 3 naponta tisztítom de sz a baj hogy legjobb esetben is csak nap 1x vagy 2 naponta veszem ki és simogatom...anyukám szerinte így fölösleges az állat ha nem foglalkozok vele..ti mit gondoltok?2013. ápr. 30. 22:27
11/15 anonim válasza:
Ha nem tudsz rá elég időt fordítani inkább ajándékozd el olyan helyre ahol más malacokkal lehet együtt.
12/15 anonim válasza:
Valószínüleg el kellene adnod , ugyanis a tengerimalac társas lény és társ nélkül akár depresszióba is eshet (ritka eset), egyébként nem úgy kellene hozzá állni , hogy "nincs szükségem rá" hanem inkább "szeretem és sokat foglalkozok vele" Talán úgy kéne gondolni a dolgot , hogy biztos szeretni fogja az új gazdija és törődni fog vele (Sok sikert a döntéshez )
13/15 anonim válasza:
egy állat nem abból áll ,hogy takarítod eteted simogatod az állatokat szeretni kell engem elléggé felháborít hogy csak azért tartod mert te vetted
14/15 anonim válasza:
én kevesebszer szoktam kivenni. (a suli miatt) Ételre azért nem mondok semmit, mert az attól függ, milyen étvágya van. Én azt ajánlom, hogy egy héten kb. 2x vidd ki a természetbe legelni. A pucolást pedig ne vidd nagyon túlzásba, mert elég 2 hetente is. (de én nem szólok bele, a te dolgod :D )
15/15 Bencse02 válasza:
Igazuk van a többieknek, vegyél egy társat neki úgy jobban fogja magát érezni! Az én tengerimalacomnak is ez volt a baja. Párszor kivettem és játszottam vele de nem volt a legboldogabb. Vettünk neki egy kis társat és boldogabbnak látszott! Nagyon cukik voltak még bújócskáztak is! Csak sajnos elpusztultak, remélem a te malackád sokáig fog élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!