Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan tudnám felhizlalni a 2...

Hogyan tudnám felhizlalni a 2 tengerimalacomat? (tegnap kaptam őket egyik ismerősömtől)

Figyelt kérdés

2013. febr. 12. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Jó minőségű széna mindig legyen előttük,Versele Laga cavia complete tápból reggel 2 és este 2 evőkanál,nasinak adhatsz borsószirmot,zöldség és gyümiből reggel-este 1-1 maroknyi.

Mennyi idősek amúgy?

2013. febr. 12. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem kell különösebben erőltetni, ha megfelelő kaját kapnak, akkor szép lassan elérik a normális súlyt. Adhatsz nekik egy kicsivel több tápot, mint az ajánlott adag, kaphatnak lucernát.

Esetleg adhatsz egy kis nyúltápot, de olyat, amiben nincs kokcidiózis (vagy mi) elleni szer, de akkor figyelj arra, hogy ahhoz olyan zöldséget, gyümölcsöt adj, amiben jó sok a C vitamin.

2013. febr. 12. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem ne hízlald fel őket gyorsan, ahogy elöttem írták add neki azt amit kell és felszed pár kilót, ha hirtelen "megtömöd" csak az egészségének ártassz :)
2013. febr. 12. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:

#3-nak

"és felszed pár kilót" ezen jót nevettem....

A másfél kilónál nehezebb malacot én már kövérnek nevezném, persze vannak kivételek.

2013. febr. 12. 23:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem tudom, h mennyi idősek az ismerősöm se tudta, nem tudom h akkor milyen gazdija volt nekik!

2013. febr. 13. 08:11
 6/6 anonim ***** válasza:
jólvanna :DD este 11kor nem gondolkodtam azon hogy hány kiló egy malika :DD de a lényegen nem változtat :)
2013. febr. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!