Hogyan tudnám felhizlalni a 2 tengerimalacomat? (tegnap kaptam őket egyik ismerősömtől)
Jó minőségű széna mindig legyen előttük,Versele Laga cavia complete tápból reggel 2 és este 2 evőkanál,nasinak adhatsz borsószirmot,zöldség és gyümiből reggel-este 1-1 maroknyi.
Mennyi idősek amúgy?
Nem kell különösebben erőltetni, ha megfelelő kaját kapnak, akkor szép lassan elérik a normális súlyt. Adhatsz nekik egy kicsivel több tápot, mint az ajánlott adag, kaphatnak lucernát.
Esetleg adhatsz egy kis nyúltápot, de olyat, amiben nincs kokcidiózis (vagy mi) elleni szer, de akkor figyelj arra, hogy ahhoz olyan zöldséget, gyümölcsöt adj, amiben jó sok a C vitamin.
#3-nak
"és felszed pár kilót" ezen jót nevettem....
A másfél kilónál nehezebb malacot én már kövérnek nevezném, persze vannak kivételek.
Köszi a válaszokat!
Nem tudom, h mennyi idősek az ismerősöm se tudta, nem tudom h akkor milyen gazdija volt nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!