Hogy szoktassam le a tengerimalacomat a harapásról?
Figyelt kérdés
Ha a szája közelében van a kezem rögtön kóstolgatna... :/2013. febr. 1. 13:07
2/3 anonim válasza:
Igen, bizonyára azért csinálja ezt mert fél.Nem tudom mennyi idős a malac, de szerintem próbáld egy kicsit jobban a kezedhez szoktatni.Ha nem rég óta van meg, akkor nincs baj, csak szoktasd magadhoz.Próbáld meg kézből etetni, szagoltasd meg vele a kezedet, meg ilyesmi...
3/3 anonim válasza:
szerintem azzal is le lehet szoktatni, hogy mikor mész simogatni, viszel egy kis csemegét. Ezzel tudni fogja, hogy nem kell tőled félni. Mikor pedig eszik, lassan, lassan, napról napra, kezded közelebb vinni a kezedet. A végén pedig teljesen megszokja az egészet. (ja, és simogatáskor nyugtasd meg) Figyelj, hogy ne szoktasd rá arra, hogy mikor arra mész ételt viszel, mert akkor nem fog békénhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!