Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac vagy Vadászgörény?

Tengerimalac vagy Vadászgörény?

Figyelt kérdés
Mindegyik állatkáról tudok mindent és személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi mindegyikkel tudok foglalkozni és van pénzem (össz. 200.000 FT annyi csak elég)

2013. ápr. 24. 17:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz dönteni és van rá 200.000 Ft-od, akkor válaszd mindkettőt. :P Amúgy én a helyedben malacot választanék. De mivel nem vagyok a helyedben, így neked kell eldöntened, hogy melyik áll közelebb hozzád. :)
2013. ápr. 28. 22:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha volt mindkettő, csak van némi fogalmad róluk. Én biztos, hogy a görit választanám, de ezzel neked most miért lett jobb? :) csak az én ízlésemről tudtál meg valamit
2013. ápr. 29. 01:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Melyiket választottad? Tudod már? Én még mindig a tengerikucura szavazok :)
2013. ápr. 29. 09:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés én is imádom mind a két állatfajt, de akkor ha választani kell; görény, mert vele komolyabban lehet játszani és kicsit intelligensebb is! :)

Mindkettőt nem akarod?

2013. ápr. 29. 16:37
 15/18 A kérdező kommentje:
nem szeretném mind kettőt mert így is sok állatom van és nagyon szűkös lenne a napirendem ráadásul még munka is...Hát még mindig ingatagan állok de eddig úgy néz ki ,hogy görény
2013. ápr. 29. 20:28
 16/18 anonim válasza:

tengerimalacok

egyszerűbb tartani, de legalább olyan jó fejek mint a görény. Ki szoktam őket pakolni a szobába mindenféle home made játékkal, néha könnyesre röhögöm magam rajtuk, tiszta bolondok :D

2013. ápr. 29. 22:07
 17/18 anonim ***** válasza:

görényt vegyél

sokkal értelmesebb állatok

sokkal többet tudnak (tudhatnak)

mint egy t.malac

lehet nekik trükköket tanitani amig egy t.malac

csak szarik és eszik

2013. máj. 18. 12:15
 18/18 anonim ***** válasza:
kedves előző a malacok sokkal inteligensebbek mint gondolnád sejtem neked nem volt noss nekem volt mndkettő izé iletve a görény a tesómnak so szerintem malac mert inteligensebb mint hinned és konnyeb is tartani
2013. máj. 24. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!