Tengerimalac vagy Vadászgörény?
Figyelt kérdés
Mindegyik állatkáról tudok mindent és személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi mindegyikkel tudok foglalkozni és van pénzem (össz. 200.000 FT annyi csak elég)2013. ápr. 24. 17:27
11/18 anonim válasza:
Ha nem tudsz dönteni és van rá 200.000 Ft-od, akkor válaszd mindkettőt. :P Amúgy én a helyedben malacot választanék. De mivel nem vagyok a helyedben, így neked kell eldöntened, hogy melyik áll közelebb hozzád. :)
12/18 anonim válasza:
Ha volt mindkettő, csak van némi fogalmad róluk. Én biztos, hogy a görit választanám, de ezzel neked most miért lett jobb? :) csak az én ízlésemről tudtál meg valamit
13/18 anonim válasza:
Melyiket választottad? Tudod már? Én még mindig a tengerikucura szavazok :)
14/18 anonim válasza:
Nehéz kérdés én is imádom mind a két állatfajt, de akkor ha választani kell; görény, mert vele komolyabban lehet játszani és kicsit intelligensebb is! :)
Mindkettőt nem akarod?
15/18 A kérdező kommentje:
nem szeretném mind kettőt mert így is sok állatom van és nagyon szűkös lenne a napirendem ráadásul még munka is...Hát még mindig ingatagan állok de eddig úgy néz ki ,hogy görény
2013. ápr. 29. 20:28
16/18 anonim válasza:
tengerimalacok
egyszerűbb tartani, de legalább olyan jó fejek mint a görény. Ki szoktam őket pakolni a szobába mindenféle home made játékkal, néha könnyesre röhögöm magam rajtuk, tiszta bolondok :D
17/18 anonim válasza:
görényt vegyél
sokkal értelmesebb állatok
sokkal többet tudnak (tudhatnak)
mint egy t.malac
lehet nekik trükköket tanitani amig egy t.malac
csak szarik és eszik
18/18 anonim válasza:
kedves előző a malacok sokkal inteligensebbek mint gondolnád sejtem neked nem volt noss nekem volt mndkettő izé iletve a görény a tesómnak so szerintem malac mert inteligensebb mint hinned és konnyeb is tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!