Hogyan választhatnék?
Patkány vagy nyúl. :)
Amúgy a tengerimalacok valóban nem az eszükről híresek, de a nevüket azért még meg tudják tanulni. Legalább is az enyém határozottan értette, és követett is amikor szabadon volt. :)
A vadászgörénynek is kell ketrec. Az én görényem ketrece újonnan 45ezer ft lenne, de én használtan vettem, bár így sem volt sokkal olcsóbb... :/
A görény nem fog az öledben feküdni abban a két órában, amikor foglalkoznál vele. Az enyém naponta legalább 2 és fél óra aktív játékot igényel, és utána jól bekajál, majd teli pocakkal hajlandó az ölemben aludni egy órácskát, és vagy elvonul aludni tovább, vagy rosszalkodik.
Tévézni úgy lehet vele, hogy összevissza mászkál a fejemen, harapdálja a kezem, a fülem, nyalogatja az orrom a fülem, a szemem, vagy ahol ér. Ellopja a távirányítót, beleeszik a kajába, beleiszik az innivalóba stb.
Nagyon jópofa, imádnivaló, okos, hálás állatkák, de csak kötélidegekkel és kötélidegű és végtelen türelmű szülők mellé ajánlom :)
Patkánynak nem kell ketrec!
Nekem is volt már 3 és mindegyik csak úgy elvolt a szobámban, nem kóborol el. Pl. kapucniban vagy zsebben is hordtam városban :)
Mellesleg nagyon okosak, barátságosak és én is szoktam filmet nézni velük XD
Imádom őket ;-;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!