Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyire tud megharapni egy...

Mennyire tud megharapni egy vadászgörény? Ha a nyakamon harap meg, az tényleg lehet halálos? Milyen gyors/fürge? Vadászgörény, vagy inkább tengerimalac (hobbiállat tartásra)?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Egyértelműen tengeri malac, imádom és nekem is volt vadászgörényem 4 évig ,de sajna hiába egy darabig el van veled a lakásban de rengeteg kárt tesz, hiszen nem oda való. Szét rágta és kaparta a szönyegpadlót, ellop mindent amit a szájában el tud vinni :) ez mondjuk mókás is lehet. De amikor elkezdett jelző pisiket ide oda lerakni a lakásban és nem tudtam róla leszoktatni akkor az már gáz. Ja persze azt nem irtam h nekem kislány volt megműttetem mert ha nem így teszel ha egyedül van elpusztul bánatában párzási időben. Szóval összegezve nagyon szerettem de sajna nem tudtunk tovább ilyen feltételek mellett egy fedél alatt lakni mert én meg nem vagyok a ketrecben tartásnak a híve. Elajándékoztam egy vadásznak akivel járja az erdőt és élvezheti a szabadságnak ezt a formáját. Patkányt fogott neki szóval nagyon kis hasznos állatka de nem lakásba való. Ketrecbe meg mivel nagy mozgás igényű csak óriási ketrecet tudnák elképzelni ahol hosszú távon jól érezné magát.

Te döntesz én elmeséltem ami velem velünk történt.

üdv.

2009. jún. 4. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Tengerimalac!!

Nekem amúgy már mindkettő volt, és tapasztalatból mondom, hogy tengerimalac, ha jót akarsz magadnak:D:)

Egy göri rosszabb mint a világ legelevenebb gyereke:D Nagyon sok türelem és szabadidő kell hozzá és néha tudnak elég vadak is lenni, és elég csúnyán megtudják harapni az embert ha éppen egy olyat fogsz ki aki nem épp könnyen szelídíthető.

2009. jún. 5. 01:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt hiszem a vadászgörény csak egy fellángolás volt... nem hiszem, hogy lenne elegendő időm és türelmem hozzá, belátom, hogy nem nekem való.:) A tengeri malacot meg nem szeretném úgy nagyon... ezért az sem lesz sztem, mert nem akarok úgy állatot, hogy nem akarom tiszta szívemből.:D Neki, és nekem is szenvedés lenne egy idő után.
2009. jún. 5. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez jó hozzáállás:) Kár, hogy sokan nem így vannak vele és összeszednek mindenféle állatot, attól függően épp mire vágynak aznap.
2009. jún. 8. 06:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen... sajnálom is azokat az állatokat..:S
2009. jún. 8. 16:09
 6/7 anonim válasza:
Ennyi butaságot még soha nem láttam a vadászgörényről. Soha soha soha soha ne legyen görényetek!!!!!
2010. febr. 7. 23:16
 7/7 anonim válasza:
hát igen jókat röhögök énis a sok hozzászóláson:D:D annak aki nem ért hozzá ne tartson vadászgörényt. sokat kell vele foglalkozni.ami sok embernél nincs és szivesen elvenném tőlük és gondjukat viselném csak nem tehetem
2010. júl. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!