Tengerimalac vagy vadászgörény?
A vadászgörénnyel napi 3 órát kell AKTÍVAN foglalkozni. 12 éves kor alatt nem ajánlott!!!
A lány vadászgörény nem tüzel túl, ha időben ivartalanítva van. A fiú csak akkor büdös, amikor párzási időszak van. Ivartalanítással ez is orvosolható. Nekem vadászgörényem van, imádom, de kisgyereknek nem ajánlom. Nincs olyan, hogy megunom, nincs kedvem vele foglalkozni stb. Az intelligenciája vetekszik az okosabb kutyákéval.
Gyereknek amúgy sem ajánlanék állatot. Semmiképpen. Nekem sem volt, bármennyire is akartam. És igazuk volt a szüleimnek.
Tengerimalacról nem tudok nyilatkozni, de ha nincs legalább 14 éves a lányod, nem fog jól kijönni a görénnyel.
vadaszgoreny.eu oldalon a lányok szívesen adnak felvilágosítást a felelős görénytartásról. Van köztük tenyésztő is, aki tud neked segíteni :)
Én nyolc éves koromban kaptam az első hörcsögömet, én takarítottam, etettem, játszottam vele. Szerintem itt a legnagyobb gond, hogy hamar meghalnak, nekem óriási bánatot okozott a kis apróságok elvesztése. Én biztos nem fogok venni a gyerekemnek se tengerimalacot, se hörcsögöt, se egeret, meg még sorolhatnám.
Amúgy nekem görim van és én sem ajánlanám kisebb gyerekek mellé, azért sem, mert a kicsiket jobban is szeretik megharapni, mint mondjuk egy felnőttet, és valóban nagyon sokat kell velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!