Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac vagy vadászgörény?

Tengerimalac vagy vadászgörény?

Figyelt kérdés
Kislányomnak szeretnék egy játékos állatot, de nem tudom melyik legyen. Hallottam azt hogy a lány vadászgörény túltüzel a fiú pedig büdös. A tengerimalac pedig annyira nem játékos. :(

2012. júl. 15. 14:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szai nekem már volt, van tengerialacom de én nagyon szeretem őket...Minden tengerimalacnak más a természete, szerintem simogatni jó őket, de játszani túlzottan nem lehet velük mit... :) Viszont nagyon aranyosak. Én is tudnám ajánlani a törpenyulat, igaz sűrűn kell takarítani, de nagyon aranyos kis állat. A törpenyúl tényleg játékos..:) A vadászgörényt ha kicsi a lányod még nagyon nem ajánlanám, mert sokat kell vele foglalkozni és elég nagy helyre van szüksége. A vadászgörányről igazából nem tudok túl sokat, de én nagy felelőségnek tartom...:)DE szerintem a görény is aranyos :))) Mindenesetre remélem megtaláltad a megfelelő állatkát!!!
2012. júl. 19. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!