Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek a Sünivel?

Mit tegyek a Sünivel?

Figyelt kérdés

Tegnap találta a párom húga, állítása szerint nagyon eleven volt, evett is, ivott is.

Ma viszont semmit nem csinál, csak fekszik, még a szemét sem nyitja ki, és mozogni sem bír.

Egy kis vizet adtam neki fecskendővel, de nem akarta lenyelni, összeszorította a torkát, és kiköpte. Addig tartottam, ameddig nem nyelte le. De most megint csak fekszik, tátog , menni sem tud.

Orvoshoz csak hétfőn tudom vinni, addig nekem kellene életben tartanom.

El szeretném engedni, de azt így nem lehet.

Nem akarom, hogy elpusztuljon.

Van 1 kullancs a szeménél, de sehogy sem tudtam neki kiszedni. Lehet ez a baj?

Légyszi segítsetek valait kiokoskodni.

Köszönöm előre is.

2009. szept. 19. 22:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én olvastam hogy a hideg elől inkább menekülnek, és ezért alszanak téliálmot.. és azt hogyha találunk egy sünt télen akkor fogadjuk be(ha van rá lehetőség) mert szerencsétlen állat fázik,és ha bent van lakásba akkor nem alszik téliálmot. Gyümölccsel lehet etetni,vizet vagy tejet lehet adni neki. Én nem rég találtam sünt a kertbe,és kb 3 napig nem akart elmenni onnan:D azután kimentem hozzá és szegénykém hót hideg volt,ígyhát befogadtam és most makk egézséges.

Bocsi a helyesírási hibákért,csak gyorsan írok=D

2009. szept. 20. 14:05
 12/17 A kérdező kommentje:
nálam sajnos kimúlt hiába próbáltam meg mindent.
2009. szept. 20. 18:23
 13/17 anonim válasza:
100%
beteg volt szegényke biztos:(remélem a süni mennyországba került:)
2009. szept. 22. 22:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
azért pusztult el mert nem bírja fogságban.
2009. szept. 23. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha újszülött, vagy kölyöksünöket találsz, amiket elhagyott az anyja, azokat is fel lehet nevelni. Asszem három óránként kell egy kevés vízzel hígított tejet adni nekik. De Gerald Durrell ezt jobban leírja a Madarak, vadak, rokonok című könyvében.
2010. márc. 9. 11:44
 16/17 anonim válasza:
süni mennyország :)))))))))))) :D:D de édeS:D
2011. márc. 27. 18:12
 17/17 anonim válasza:
Szegééény :'( imádom a sünöket :D akarok ius 1 házisünit:D de a sünik nem szeretik a gyümölcsöket, sem a tejet :S elöttem vki írta is h "süni hol lát a természetben tejet?" igaza van.. meg a sünik nappal alszanak szal lehet az is h az miatt volt ilyen "lusta" meg lehet h a betegsége miatt is... de én nagyon sajnálom...
2011. okt. 9. 16:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!