Mit tegyek a Sünivel?
Tegnap találta a párom húga, állítása szerint nagyon eleven volt, evett is, ivott is.
Ma viszont semmit nem csinál, csak fekszik, még a szemét sem nyitja ki, és mozogni sem bír.
Egy kis vizet adtam neki fecskendővel, de nem akarta lenyelni, összeszorította a torkát, és kiköpte. Addig tartottam, ameddig nem nyelte le. De most megint csak fekszik, tátog , menni sem tud.
Orvoshoz csak hétfőn tudom vinni, addig nekem kellene életben tartanom.
El szeretném engedni, de azt így nem lehet.
Nem akarom, hogy elpusztuljon.
Van 1 kullancs a szeménél, de sehogy sem tudtam neki kiszedni. Lehet ez a baj?
Légyszi segítsetek valait kiokoskodni.
Köszönöm előre is.
Én olvastam hogy a hideg elől inkább menekülnek, és ezért alszanak téliálmot.. és azt hogyha találunk egy sünt télen akkor fogadjuk be(ha van rá lehetőség) mert szerencsétlen állat fázik,és ha bent van lakásba akkor nem alszik téliálmot. Gyümölccsel lehet etetni,vizet vagy tejet lehet adni neki. Én nem rég találtam sünt a kertbe,és kb 3 napig nem akart elmenni onnan:D azután kimentem hozzá és szegénykém hót hideg volt,ígyhát befogadtam és most makk egézséges.
Bocsi a helyesírási hibákért,csak gyorsan írok=D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!