Mit tegyek a Sünivel?
Tegnap találta a párom húga, állítása szerint nagyon eleven volt, evett is, ivott is.
Ma viszont semmit nem csinál, csak fekszik, még a szemét sem nyitja ki, és mozogni sem bír.
Egy kis vizet adtam neki fecskendővel, de nem akarta lenyelni, összeszorította a torkát, és kiköpte. Addig tartottam, ameddig nem nyelte le. De most megint csak fekszik, tátog , menni sem tud.
Orvoshoz csak hétfőn tudom vinni, addig nekem kellene életben tartanom.
El szeretném engedni, de azt így nem lehet.
Nem akarom, hogy elpusztuljon.
Van 1 kullancs a szeménél, de sehogy sem tudtam neki kiszedni. Lehet ez a baj?
Légyszi segítsetek valait kiokoskodni.
Köszönöm előre is.
Sün!
A kullancsot próbáld szemöldökcsipesszel kiszedni!
azt elfelejtettem, hogy van a nyelvén 1 fehér folt, elég nagy, olyan szájpenész szerű. Biztos emiatt nem eszik.
Kihúzza hétfőig, ha csak vizet kap? Mert azt próbálom beleerőltetni, + 100%-os rostos üdítőt, hogy mégis legyen valami benne.
Szerintem tejet is adj neki:O
Nekünk a szomszéd kutyája elkapott 2 nagy sünt és pár napra rá 3kis ujszülöttöt találtunka kertben. Tejet adtunk nekik jobb híján. 1 sajnos meghalt, de ö nagyon "gyámoltalanul" festett.
A másik kettö meg elszökött, annyira joeröben voltak:)
ne adj neki tejet! szerinted a természetben mégis hol talál a sün tejet??? szerintem engedd el. azért nem eszik, mert fél. sőt, retteg! nem is értem, hogy ha olyan eleven volt, akkor miért fogtátok be!???
egyébként nem fog éhen halni. a sün téli álmot alszik és akkor hónapokig kibírja kaja nélkül. igaz, hogy akkor lelassul a légzése/szívverése, de 2 nap koplalásba nem fog belehalni. ha már megtartod... amúgy meg adj neki kukacot, rovart, mert elsősorban azt eszik nem tejet és nem is gyümölcslét.
szedtünk neki tücsköket, legyet, de nem kell neki.
Én is csodálkozok rajta, hogy ilyen. Tegnap nem láttam, csak ma, ezért is hoztam haza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!