Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi tegyek? :, ( Patkány ügy.

Mi tegyek? :, ( Patkány ügy.

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és van 2 patkányom.Az egyik, Spuri, beteg lett.Egyensúly zavarai vannak és nagyon balra dől.Anya már ekkor is ellenezte hogy elvigyem orvoshoz...De mondtam hogy én patkányom én pénzem,elmegyek!A doki adott antibiotikumot meg immunerősítőt.Nagyon jó volt.Semmi jel nem volt arra hogy beteg lenne.5 napra volt elég az anti és aztán kaptunk egy keveréket.elkezdtem neki azt adni mikor a másik elfogyott de mikor elfogyott az is, rohamosan romlott az állapota.Rosszabb volt mint azelőtt... :,( Mondtam anyunak hogy vigyük el megint nem támogatta.De engem nem érdekelt és közöltem vele hogy akkor elviszem gyalog.Felhívta az állatkórházat és ez után azt mondta hogy milyen hülye vagyok mert hogy megint fog adni egy csomó gyógyszert és az ablakon dobom ki a pénzt...Megkérdeztem tőle: Szóval hogyha nekem valami betegségem lenne ami súlyosabb akkor hagynál meghalni?Mert nekem Ő, a gyerekem!

Nem tudom mit tegyek...már megőrülök ettől az egésztől!!!:,(((

2013. febr. 6. 14:23
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Ja én az immunovetet azthiszem 600ft-ért kaptuk meg.
2013. márc. 3. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!