Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi tegyek? :, ( Patkány ügy.

Mi tegyek? :, ( Patkány ügy.

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és van 2 patkányom.Az egyik, Spuri, beteg lett.Egyensúly zavarai vannak és nagyon balra dől.Anya már ekkor is ellenezte hogy elvigyem orvoshoz...De mondtam hogy én patkányom én pénzem,elmegyek!A doki adott antibiotikumot meg immunerősítőt.Nagyon jó volt.Semmi jel nem volt arra hogy beteg lenne.5 napra volt elég az anti és aztán kaptunk egy keveréket.elkezdtem neki azt adni mikor a másik elfogyott de mikor elfogyott az is, rohamosan romlott az állapota.Rosszabb volt mint azelőtt... :,( Mondtam anyunak hogy vigyük el megint nem támogatta.De engem nem érdekelt és közöltem vele hogy akkor elviszem gyalog.Felhívta az állatkórházat és ez után azt mondta hogy milyen hülye vagyok mert hogy megint fog adni egy csomó gyógyszert és az ablakon dobom ki a pénzt...Megkérdeztem tőle: Szóval hogyha nekem valami betegségem lenne ami súlyosabb akkor hagynál meghalni?Mert nekem Ő, a gyerekem!

Nem tudom mit tegyek...már megőrülök ettől az egésztől!!!:,(((

2013. febr. 6. 14:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De nem engedi!!! :,((( Azt mondta hogy nem tudna ő sem többet mint ez a doki.Ő is adott 10 napra elég gyógyszert, reggel-este...már mondtam neki a Hungaovetet de ezt mondta rá...Ne kívánjatok lehetetlent... XD
2013. febr. 7. 15:11
 12/21 anonim ***** válasza:

Én patkányom is hasonló problémával küzdött, VIDD EL GRÁF DOKIHOZ XI.ker-ben van a rendelője! Én patkányomnak a mycoplazma okozta, sokáig kellett vele járnom dokihoz, de lényegesen olcsóbbak, kedvesebbek és hozzáértőbbek mint a többi állatorvos! én 1 éve járok hozzájuk, és az első vizsgálat után mindig kontroll díjat fizettem a vizsgálatért (az alap díj is csak 3000 ft, az utóvizsgálat amit nekem számoltak pedig csak 2000!) és a gyógyszerek sem drágák náluk általában 3000-3600ft-ba került egy vizsgálat+szuri+otthoni gyógyszer. én is olyan helyzetben voltam mint te, szüleim nem nagyon akartak pénzt adni, szóval az összes zsebpénzem fölemésztette a patkányok egészségügyi ellátása.

itt van a rendelő honlapja: [link]

2013. febr. 17. 23:03
 13/21 A kérdező kommentje:
De én megúsztam 2000 forintból MINDENT!17 napi gyógyszert (reggel-este) meg 3 szurit + a vizsgálat amiért nem kellett fizetni.
2013. febr. 18. 15:59
 14/21 anonim ***** válasza:
húú az nagyon korrekt! :) hogy alakulnak a dolgok? sikerült elvinned? amúgy az a sok gyógyszer amit ad egyáltalán nem ablakon kidobott pénz! Nálunk ami ilyen csodagyógyszer az a Vetri (immunerősítő) a legutóbbi antibiotikum kúra óta kapja, azóta a folyamatos szörcsögés-tüsszögés-csuklás már csak néha egy egy halk tüsszentés. Sajnos elég drága 7000-9000 ft, de egy patkánynak egész életére elég. Immunovetet is adhatsz neki, az olcsóbb (2000-3000 ft azthiszem) de elvileg az is elég jó. mióta van ez a baj Spurival egészen pontosan? Hol vetted?
2013. febr. 18. 21:29
 15/21 anonim ***** válasza:
ja az immunovetből a kutyás-cicás kell
2013. febr. 18. 21:30
 16/21 A kérdező kommentje:
De mi direkt kisállatokra írt immunovetet kaptunk.Amúgy kiderült hogy genetika és menthetetlen...Pontosabban gyógyíthatatlan de azt mondta a doki hogy megszokja és így is tud élni.Én hiszek ebben mivel van egy kutyám akinek 2 hónapos korától három lába van és most 7 éves :D
2013. febr. 20. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:
hát akkor kívánom nektek a legjobbakat! Remélem tényleg úgy lesz ahogy a doki mondja és boldog élete lesz. Mondjuk az nem rajtad fog múlni, mert ahogy nézem te mindent megteszel az ügy érdekében! Csak így tovább! Bárcsak több ilyen felelős állattartó lenne! :)
2013. febr. 21. 16:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi és remélem.De a doki is mondta hogy ha fájdalmai lennének akkor látszódna de nincsenek.Hála Istennek!Olyan boldog! :)))
2013. febr. 21. 20:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy végül is jól végződött a dolog és a pati gyógyul :) Mikor olvastam a kérdésed a legrosszabbra számítottam :(
2013. febr. 21. 23:34
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem gyógyul mert gyógyíthatatlan, de boldog,nincsenek fájdalmai és kezdi megszokni a dolgot ;)
2013. febr. 23. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!