Kell-e a törpenyuszinak társ?
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 14:52
1/4 anonim válasza:
Nekem egy törpenyuszim van és szerintem nem hiányzik neki a társ, de ő végülis alig van egyedül, mert mihelyt hazaérek bejön a szobámba és velem van.
2/4 anonim válasza:
Én törpenyuszimnak sem kell. Néha odarakom a tükör elé, hátha ismerkedne a tükörképével, de ránéz, és elfordul, nem érdekli. A papagájomat szokta néha nézegetni. De elvan velünk, meg magában is. Csinál magának programot, fekszik, pihen, széttépi a ketrecbe belógó cuccokat, borogatja az edényét, és van bent neki egy labda is, azt néha arréb rakja. :) Ha meg kint van a kertben vagy a szobában, akkor széttépi a kábeleket (mondjuk már jól eldugtuk őket, és figyelünk rá, ha kint van), kikaparja a szőnyeget, odalent meg a homokozóba ás lyukat vagy felfedező útra megy. Elvan társ nélkül is, ha eleget foglalkozik vele a gazdija, vagy a családtagok.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váalszokat. Gondoltam, h veszek neki egy plüss állatot... vagy valami játékot...
2009. szept. 1. 15:53
4/4 anonim válasza:
Én akkor határoztam el, h veszek neki egy társat, amikor ivarérett lett és egyszerűen mindent meg akart dugni ami élt és mozgott, meg talán azt is ami nem! A kutyusom fejvesztve menekült előle, szegény!:D Mióta van csaja, kiegyensúlyozottabbnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!