Csinált már valaki törpenyuszinak bentre ketrecet? Hogyan oldotta meg hogy ne ázzon át az alja a pisilnek pl?
Figyelt kérdés
Nagyon drágák a bolti ketrecek ezért csinálni szeretnék neki.Tapasztalatok róla?2011. okt. 13. 17:55
1/5 anonim válasza:
Igazából nem vészes, csak megfelelő ketrec kell. Én 13ért vettem anno egy 120-ast.(Cavia ketrec.) Vannak a neten fenn kinti ketrecekre példák, ott a rácsos megoldás van, de mivel a nyuszik könnyen alomra szoktathatóak, szerintem ez a legkevesebb probléma...Az enyém csak a wc-jébe pisil-kakil.
2/5 anonim válasza:
nekem volt ilyen vastagabb fából és forgácsot kell alá tenni az felszívja bár így is elég sűrűn kell takarítani. :)
3/5 anonim válasza:
De a vaterán már sok olcsó, nagy ketrec van:) www.vatera.hu
4/5 A kérdező kommentje:
igen tudom nézegettem csak sajnos ahol én lakok egysincs:/ vagyis csak hörcsögöknek..:S meg nem vennének nekem ennyiért a szüleim ketrecet mivel igyis van 2 tengerimalim meg hörim meg egy szoba cicum akiket persze imádok nameg ők is :D
2011. okt. 13. 18:57
5/5 anonim válasza:
Teszel az aljára linóleumot, és nem fog átázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!