Mennyire legyen fonnyadt a zöldség a törpenyuszinak?
Minden zöldet.
Nem tudom, milyen piacos zöldségre gondolsz, de pl. a lucernát is (könnyen fonnyad, és szárad) ki szoktuk rakni a napra 1-2 napra!
"Tömörebb" vizesebb zöldségeket szerintem jobb felszeletelve fonnyasztani egy kicsit.
Am. van, aki frissen adja, de akkor nincs előtte víz, és ahhoz van szokva. De ez nem túl biztonságos módszer.
Nyugodtan adhatsz neki "vizes" zöldséget is. Semmi baja nem lesz tőle.
A hozzászoktatásnál nem szabad vizeset adni neki.
Olyan piacos zöldségre, amikor elmegyek a piacra, s veszek neki olyan zöldségeket, amit ehet. Azok is már több, mint egy napja le vannak szedve.
Mi számít "zöldnek"? Ami zöld színű, vagy minden zöldség? Mert pl a sárgarépát meg ilyeneket nem kell fonnyasztani, ugye?
nem kell fonyasztani semmit csak a lucernát ,csak az a lényeg,hogy ne adj neki egyszere vizet meg zöldet
zöldnek számít minden zöldség és fű féle amit adsz neki,a szárított a szálas takarmány(lucerna ,széna ,szalma) szemes meg a tápok (zab,kritikálé stb....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!