Valaki segítene patkány etetésével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Egy segítőkész,hozzáértő ember össze tudná nekem állítani egy patkány egy heti éthlapját?(4hetes pati)
naggyon köszönöm:))))))))
Már én is próbálgattam,de sehogy sem jött ki a tökéletes:/
2012. dec. 24. 16:14
11/13 anonim válasza:
ilyen kis korában az is jó ha kap száraz macska kaját az alap táp mellé, mert sok benne a fehérje és a ápanyag szóval szép nagyra és erősre fog nőni tőle. de ne túl sokat adj neki mert akkor csak bezsírosodik a bundája és büdöset fog kakilni!
12/13 anonim válasza:
magkeverék-joghurt/tejföl/sajt-zöldség-gyümölcs(ne lédúsat mert attól megintcsak büdöset és sokat fognak kakilni, és citrusféléket se mert szétmegy tőle a veséjük)+ kiegészítőnek, jutalomfalatnak kaphat macskakaját, sajtot, aszaltgyümölcsöt, tökmagot, mogyorót, cukormentes vagy alacsony cukortartalmú gabonapehely stb.. szóval annyiban igaza volt a rothadt kajás válaszolónak, hogy bármit megesznek. csirkecsontot is adhatsz nekik, ha épp sültcsirke volt a vacsi otthon, kaphatnak natúr főtt tésztát néha, rizst is imádják. azt add neki ami neked is jó, ne legyen nagyon zsíros, cukros, savas. a lényeg hogy változatosan kapjon enni és akkor biztos szépen fog fejlődni :)
13/13 anonim válasza:
az én patim elött mindig van vmi magkeverék(tengerimalactáp pl.)de azonkivül BÀRMIT megeszik.szinte mindennap kap abbol amit én eszek.gyümi,sajt,süti,hus,teszta..tenyleg minden szoba johet.
probalok figyelni arra hogy ne tomjem meg mindenfele zsiros,fuszeres kajaval! elvileg a tap a kajaja es a mi kajank a nasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!