Hörcsög vagy patkány?
Nekem régen volt 13 hörim, most 2 patkányom van és azt tudom mondani, hogy nagyon különbözőek.
A patkány: Legalább kettő azonos neműt kell tartani, ezért is nagy ketrec kell nekik, kb egy 80x71x80-as. Kezdetben sűrű rácsú, később lehet nagyobb rácsközű is. Imádják az embereket, a nyüzsit, a játékot és a szeretgetést. Nagyon intelligensek. Alkalmazkodnak a gazdájuk napirendjéhez, azaz akkor vannak fent, amikor mozgás van és alszanak, amikor mások is. A hímek lomhábbak, a nőstények aktívabbak.
Hörcsög: Egyedül tartandó, kicsit antiszociálisabb. Nappal alszik, kisebb helyet igényel, de sok játékot, amivel leköti magát. Nem kell annyiszor kivenni és azt sem bánja, ha pár napig nem néz rá az ember. Nem olyan ragaszkodó és okos, de könnyebb lefoglalni.
Ez remélem segített :)
patit.
nagyon intelligensek, de nem muszáj kettőt tartani.nekem volt 1 patkányom régen volt 2 patkányom külön néha összeraktam őket.most van egy hím egyedül.rengeteget foglalkozok vele, és imádom.
könnyen taníthatók,intelligens,okos állatok,viszont gondolt meg mert sok törődést,szeretetet igényel.
állatok közül a pati az egyik favorite nálam.(a favorite angolul kedvenc, a gyengébbek kedvéért)
imádja a közösséget,játékos,aranyos állat, én pl: 2 nap alatt megszelídítettem a patkányaimat.
KEDVES KÉRDEZŐ HA VALAMI SZERETNÉL TUDNI A PATIKRÓL KÉRLEK MINÉL HAMARABB ÍRJ NEKEM!!!SZERETEK MÁSOKNAK SEGÍTENI!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!