Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Valaki segítene patkány...

Valaki segítene patkány etetésével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy segítőkész,hozzáértő ember össze tudná nekem állítani egy patkány egy heti éthlapját?(4hetes pati)

naggyon köszönöm:))))))))

Már én is próbálgattam,de sehogy sem jött ki a tökéletes:/

2012. dec. 24. 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Egy patkánynak az a tökéletes, amit adsz neki. Csak lehetőleg ne mindig ugyanazzal etesd. Bármit adhatsz neki, ami neked jó, és még olyat is, ami neked nem jó. Persze mondjuk az autóguminak vagy radiátorcsőnek nem biztos hogy felettébb örülne, de amiben minimális tápanyag is van, azt bármit adhatsz neki. Zöldség, gyümölcs, hús, pékáru, bármilyen növényi vagy állati eredetű cucc, az sem baj ha romlott, büdös, kukacos. Bármit megesznek.
2012. dec. 24. 16:33
 2/13 A kérdező kommentje:

Reggel vagy este adjak nekik gyümit?

És előző tévedsz,mert a patkányok(szoba)nem ehetnek romlottat,büdöset,és még pár egyéb mást amiket felsoroltál!

Kicsit nyakatekert a fogalmazásom:)

2012. dec. 24. 16:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Gyümit én késő délután szoktam neki adni, reggel még alszik, olyankor azért nem.

Amúgy én magkeveréket adok neki, Versele-lagát, az a legjobb minőségű, zöldséget, gyümit, néha kap a mogyis csítoszból, meg háztartási kekszből. Tejfölt, joghurtot, túrót, sajtot, meg amit még találok és patkánynak valónak tűnik:)

Ez a fórum nekem sokat segített eleinte, hogy mit szabad meg mit nem.

[link]

2012. dec. 24. 17:52
 4/13 anonim ***** válasza:
[link] Itt mindent megtalálsz nekik. És kérdezz nyugodtan.
2012. dec. 24. 18:15
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
Miért, szerinted a csatornában és a szeméttelepen minden nap visz nekik valaki friss zöldséget meg gyümölcsöt?
2012. dec. 24. 19:47
 6/13 A kérdező kommentje:
De én nem csatornapatkányt tartok!!!
2012. dec. 24. 20:00
 7/13 anonim ***** válasza:
31%
És mi ezt vajon honnan találjuk ki ha nem írod le?
2012. dec. 24. 20:06
 8/13 A kérdező kommentje:
Onnan hogy komplett ember nem akar étrendet összeállítani a vadpatkányoknak!
2012. dec. 24. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
Itt a gyk-n a kérdezők egy jó része még egy gilisztának is külön napi étrendet akar összeállítani, olvasgass csak egy picit.
2012. dec. 24. 20:12
 10/13 A kérdező kommentje:

Hát...mindegy

A fő az hogy én nem ezt akartam:)

2012. dec. 24. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!