Patkány ehet kenyeret, vagy baja lesz tőle?
Nekem csak hörcsögeim és egereim voltak, de mindent kaptak. Tényleg a legelképesztőbb kajákat is oda mertem adni nekik, és makkegészséges, hosszú élete volt mindegyiknek.
Plusz ha abból indulunk ki, hogy a patkány szívós, és az "utcai változat" is mindent megeszik, amit talál... Nem lesz semmi baja a kenyértől.
De azért módjával. Ne az ilyesféle kaják legyenek a fő táplálékai.
A patkányok elég szívósak,
az enyém a leveseket is szerette.
meg kb mindent, amit az emberek esznek.
de gyümölcsökből elég válogatós volt, almát nem ette meg, csak a banánt.
Ezt a "patkányok elég szívósak" dumát felejtsük már el és ne etessük szeméttel szerencsétleneket. Attól, hogy az utcai patkány eszik minden sz@rt, attól bizony igenis felfordul: de mivel nagy a család és tök ugyanúgy néznek ki, ez senkinek sem tűnik fel.
A patkány NEM kaphat puha kenyeret, csak tökéletesen szárazat és nem penészeset. A hamburger sem jó neki értelemszerűen, semmi fűszeres, cukros, puffasztó kaja nem kerülhet elé. A lista baromi hosszú, rágcsálófórumon érdeklődj utána vagy írd be a netre (angolul tanácsos, de szerintem németül is találsz anyagot, ha németes vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!