A csuklyás patkányom prüszköl, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A minap vettem egy patkányt, ma felfigyeltem rá, hogy néha amikor rájön folyamatosan prüszköl kb. 0,5-1 percig és ilyenkor egy kis váladék is távozik az orrából. Mit tegyek? Holnap veszek neki rágcsáló vitamint. Kérlek segítsetek! Egyébként eszik, iszik, széklet és pisi rendben van.2012. okt. 15. 22:19
11/13 anonim válasza:
A patkányoknak a legérzékenyebb a légutaik a rágcsálók közül, így nem ajánlatos alájuk rakni semmilyen forgácsot vagy illatosított almot. Fapelletet rakj alá és takarítsd legalább 4-5 naponta. Ha egyedül van, jobb lenne ha vennél mellé egy azonos nemű társait is, mert ők nagyon nem viselik jól a magányt. És ezt a rendelőt ajánlom [link] , mert itt tényleg érdekli őket a legkisebb rágcsáló sorsa is, míg máshol úgy vettem észre, hogy csak nagyobb állatokhoz értenek igazán.
12/13 anonim válasza:
Grafékhoz is nyugodt szívvel viheti, én elégedettem voltam velük, a patik meg újra egészségesek :)
13/13 anonim válasza:
Szerintem ne forgácsot tegyél alá, hanem fapelletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!