Nem szelídül kerekedelemben vásárolt csuklyás patkányom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem, de nem akar megyszelídülni.az ételt már elveszi a kezemből, de ha ki akarom venni csak a szökésen jár az esze mit tegyek?2012. jan. 7. 11:02
1/15 anonim válasza:
hát engedd ki sétálni, pl fürdőszobába, vagy olyan helyre ahol nem tud megszökni előled.
2/15 A kérdező kommentje:
köszi. és fogjam magamhoz,simogassam vagy csak hagyjam stálgatni?
2012. jan. 7. 12:28
3/15 anonim válasza:
Hagyd sétálgatni, ha feléd jár, adj neki kaját, simogasd meg, fogd meg, de aztán engedd tovább sétálgatni. Sokat beszélj hozzá, sokat vedd ki, és amikor a kezedben van, akkor adj neki valami finomat:)
4/15 A kérdező kommentje:
hogyan fogjam meg helyesen mert mikor megsimítom és készülöm őt megfogni elkezd nyüszíteni.A hasa alatt fogjam vagy hogyan.
2012. jan. 7. 13:19
5/15 anonim válasza:
Hát fogd meg a hasa alatt aztán tedd fel a válladra.
Én sokszor föltettem a vállamra és ott megmaradt, csikizte a nyakamat, aztán úgy gépeztem hogy ült a vállamon, néha lemászott a hátamon a székre.
6/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2012. jan. 7. 19:02
7/15 anonim válasza:
Én is kereskedésből hoztam a patim, sokat van kinn, és bár úgytűnik szökne, a francia ágyról nem mer leugrani, azon hagyom szaladgálni, kb 4-5 alkalom után már magától megmászott engem, fejest ugrott a pulcsimba és alatta a vállamon aludt. Azóta ha kiveszem 1re jön a vállonfutás,majd fejes és némi alvás után a terepszemle. A szobatisztasággal sincs gond, pár percre már magában is hagytam az ágyon, ha meg ott vagyok se bámulom folyamatosan és még nemolt gond. Hajrá neked is!
8/15 A kérdező kommentje:
köszi majd kipróbálom .
2012. jan. 8. 10:42
9/15 anonim válasza:
Enyém se szelídült meg. Ilyen a természete :) A husky pateszom viszont teljesen szelíd, hallgat a nevére, követ mindenhová.
10/15 anonim válasza:
Ja és hable válaszaira ne feltétlen hallgass, ha bezárod úgy hogy nem tud elmenni, elbújni, csak agresszívabb lesz, mert fél. Hagyd rá, jön ha akar. Nem mindegyik patkány született ölbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!