Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nem szelídül kerekedelemben...

Nem szelídül kerekedelemben vásárolt csuklyás patkányom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem, de nem akar megyszelídülni.az ételt már elveszi a kezemből, de ha ki akarom venni csak a szökésen jár az esze mit tegyek?

2012. jan. 7. 11:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
További válaszok?
2012. jan. 13. 16:07
 12/15 anonim ***** válasza:
A VÁLLASDI BIZTOS BEJÖN SZERINTEM MERT LEHET EZ EGY OLYAN DOLOG MINT NÁLUNK A KARÁCSONY MEGVAN HAGYOMÁNY MA LÁTTAM A VILLAMOSON EGY HAJLÉKTALANT AKINEK A VÁLLÁN VOLT EGY NAGY PATKÁNY ÉS VELE KÉREGETTE A KAJÁT HOGY ÉHESEK
2012. jan. 14. 00:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem 2 patim van és mind a kettőt ugyanarról a helyről hoztam.De az egyik szelíd a másik meg az ellentéte.Ma is elszökött és bement a szekrény mögé amíg végül 3 óra múlva sikerült kiszednünk.Pudingot meg simán kézbe fogod a válladra rakod lerakod nem meg el...
2012. máj. 15. 15:41
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi válaszaitokat továbbra is várom.
2012. júl. 3. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Idő kérdése a dolog. Érhette olyan trauma, ami miatt félénkebb, de lehet, hogy ő ilyen típus. Nekem volt olyan patkányom, ami teljesen szelíd volt, de volt már dolgom "keményebb dióval" is. Igazából sose szelídültek meg teljesen, addig jutottam, hogy kaját elfogadták, nem menekültek előlem, és ha muszáj volt, hagyták, hogy megfogjam őket. Legyél vele nagyon türelmes, ha bízik benned, akkor lehet, hogy megszelídül.
2012. júl. 4. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!