Megelett a csuklyás patkányom, most mit tudok csinálni?
mikor már gondoltam h lesz pici, olvasgattam neten, de sok mindent nem találtam.
Pl a fiút nem kell külön tartani addig? ( bár nem igazán törődik msot velük..)
a lány nagyon vad lett, ugrik az ember kezének, nem is merek benyúlni :S 10 pici lett, abból 1 meghalt, ki tudtam venni, mert kajával elcsalogattam, de közbe valahogy kijött 3-4 a 'fészekből' és nem törődik velük, nem viszi vissza őket. csináljam azt h megint elcsalogatom, és visszarakom óvatosan a többi közé?
Vedd ki a hímet! Bár lehet, hogy már most is késő, és megint befedezte a nőstényt... -.- Hím és nőstény patkányt nem tartunk együtt! Már egy vemhesség is eléggé lestrapálja szegény anyát, nem hogy zsinórban több...
És persze, hogy vad lett, védi a kölykeit. Ne piszkáld. Hagyd, hogy tegye a dolgát, majd visszaviszi őket.
Ha meg felnőttek a kicsik, tarts meg nőstényt az anya mellé, és hímet az apa mellé, és ne tedd össze őket megint. Meg persze reménykedj, hogy nem vemhes megint a nőstény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!