Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Berakhatom az apát az újszülöt...

Berakhatom az apát az újszülött tengeri malacokhoz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 10:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Elötte se voltak együtt tartva úgyhogy nem is lesznek már.
2009. aug. 7. 09:43
 12/20 anonim ***** válasza:

Az sem jó nekik, ha külön vannak. Ha nem akarsz több kicsi, akkor vidd el állatorvoshoz az apát, és ivartalanítsátok.

Akkor nem kell félni a váratlan szaporulattól, és nyugodtan össze lehet őket tenni, hogy közösen éljék életüket!

2009. aug. 8. 11:15
 13/20 anonim válasza:
Szia!Én az apát kivettem,mert olvastam,hogy ajánlatos.Viszont az anya meg megölte a kicsiket.:(Szerintem ha apránként szoktatod össze az apával nem lesz gond.
2009. aug. 12. 07:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Ketrecen kívül mondjuk egy percre ha leraknám a fiú malit és az apát akkor az nem lenne baj ugye? Mert összekéne szokniuk.Az előbb egy pillanatra rácson keresztül megszagoltattam a kismalacot a apával. Az apa berregett mintha kislány lenne, de egyáltalán nem úgy tűnt, hogy meg akarja enni:D
2009. aug. 13. 13:02
 15/20 anonim ***** válasza:

még érzi az apa malac a az anya szagát a kicsin! Én úgy szoktattam össze az apát a fiával h egy elég nagy kartondobozt elrekesztettem ráccsal,ami a hűtőkben is van,így érezték egymást,1 napig így voltak,aztán kivettem a rácsot...

Biztos vagy abban h a kicsi, amit összeakarsz engedni az apával, fiú? Fiatal korban nehéz megállapítani...

2009. aug. 13. 14:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen biztos, hogy fiú
2009. aug. 13. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:
hát akkor ha már 4 hetes a pici simán próbáld úgy ahogy előbb írtam! vagy pedig kinn egy pokrócon próbáld meg a 2 fiút összeengedni! Az apa rá fog jönni h az nem lány, meg majd a kicsi is elkezdi őt megmászni...:) Nálunk is ez van még mindig, ha kinn van a 2 fiú állandóan másznak egymásra, meg kergetik egymást...tök aranyosak!
2009. aug. 13. 16:20
 18/20 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a választ!
2009. aug. 13. 17:37
 19/20 anonim ***** válasza:
a tengerimalacok nem bántják egymást.azok a hörcsögök.
2009. dec. 17. 19:26
 20/20 anonim ***** válasza:

"Így minden este elkerítettünk nekik a konyhából egy részt (könyvekkel,hogy ne másszanak be sehova)"

Amúgy a könyvek pontosan erre valók! A fotel billegő lábát a Révaival támasztod alá? :(((

2010. ápr. 27. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!