Berakhatom az apát az újszülött tengeri malacokhoz?
Gondolom,nincs másik ketrec vagy csak úgy megkédezte. Amúgy szerintem se rakd be. Jaj egyépként ugy olvastam hogy berakhatom az apámat az újszülött tengerimalacokhoz :P
Jó malacozást.
én is ugy olvastam:D lol
amugy ne rakd be mert széttépi őket:S
még régebben hallottam valakitől:S
Az azért butaság h szét tépi őket
De ha megteheted,akkor ne rakd be.Amikor nálunk születtek tengerimalacok,mi egy másik ketrecbe raktuk az apát egy másik szobába.De rettenetesen sírt a másik malac után.Így minden este elkerítettünk nekik a konyhából egy részt (könyvekkel,hogy ne másszanak be sehova) és kiengedtük őket (a kicsiket az anyát és az apát).Nagyon jól megvoltak,az apának eszébe sem jutott volna bántani a piciket.5 napos koruk körül meg már úgy csináltuk,hogy az apához fél órákra-órákra mindig átraktunk egy kicsit (és váltogattuk őket,hogy tudjanak szopizni)és így sem bántotta,sőt örült neki,mert abbahagyta a "sírást".De persze ez a malacoknál is egyénfüggő.Biztos van olyan,hogy nem szereti őket,de azért szét tépni nem fogja őket.
Egyébként hány malac lett? :)
Szerintem rakd külön az apát egy másik ketrecbe, úgy hogy lássák egymást. Arra viszont figyelj, hogy az anya malac már ellés után 2 órával ismét fogamzóképes!!!!
Ezzel nagyon vigyázz, mert egy újbóli vemhesség akár megölheti őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!