Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Berakhatom az apát az újszülöt...

Berakhatom az apát az újszülött tengeri malacokhoz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 10:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
nem!
2009. aug. 5. 10:02
 2/20 anonim ***** válasza:
első vagyok...amúgy miért is kéne berakni??
2009. aug. 5. 10:02
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom. De ha nem lehet akkor nem rakom be! Köszi a választ!:)
2009. aug. 5. 10:12
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom,nincs másik ketrec vagy csak úgy megkédezte. Amúgy szerintem se rakd be. Jaj egyépként ugy olvastam hogy berakhatom az apámat az újszülött tengerimalacokhoz :P

Jó malacozást.

2009. aug. 5. 10:13
 5/20 anonim ***** válasza:

én is ugy olvastam:D lol

amugy ne rakd be mert széttépi őket:S

még régebben hallottam valakitől:S

2009. aug. 5. 10:34
 6/20 anonim ***** válasza:

Az azért butaság h szét tépi őket

De ha megteheted,akkor ne rakd be.Amikor nálunk születtek tengerimalacok,mi egy másik ketrecbe raktuk az apát egy másik szobába.De rettenetesen sírt a másik malac után.Így minden este elkerítettünk nekik a konyhából egy részt (könyvekkel,hogy ne másszanak be sehova) és kiengedtük őket (a kicsiket az anyát és az apát).Nagyon jól megvoltak,az apának eszébe sem jutott volna bántani a piciket.5 napos koruk körül meg már úgy csináltuk,hogy az apához fél órákra-órákra mindig átraktunk egy kicsit (és váltogattuk őket,hogy tudjanak szopizni)és így sem bántotta,sőt örült neki,mert abbahagyta a "sírást".De persze ez a malacoknál is egyénfüggő.Biztos van olyan,hogy nem szereti őket,de azért szét tépni nem fogja őket.

Egyébként hány malac lett? :)

2009. aug. 5. 10:56
 7/20 A kérdező kommentje:
Kettő és nagyon aranyosak. Az baj ha az anya nem ette meg az egyik méhlepényt?
2009. aug. 5. 11:28
 8/20 anonim ***** válasza:
nekem régebben volt tengeri malacom és nem szedtem külön az apát amikor kicsik születtek. szőrös a kis tengerimalac, így nem hiszem, hogy bántaná.
2009. aug. 5. 11:49
 9/20 anonim ***** válasza:
Én is elsőre úgy olvastam :P
2009. aug. 5. 12:28
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerintem rakd külön az apát egy másik ketrecbe, úgy hogy lássák egymást. Arra viszont figyelj, hogy az anya malac már ellés után 2 órával ismét fogamzóképes!!!!

Ezzel nagyon vigyázz, mert egy újbóli vemhesség akár megölheti őt!

2009. aug. 6. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!