Tengeri malacom forgácsába kukacokat találtam. (? )
Ma cseréltem forgácsot, és láttam, hogy alján, nagyon sok kis kukac volt. Kis férgek. Szerintem a légy köpte be. Éehet valami baja a cocámnak?:(
Ésmég annyi, hogy nem adok neki soha szénát, nembirok szerezni, nagyon fontos neki? Vize sincs, de sok zöldséget kap! :)
Minden nap kell neki széna! Menj ki a mezőre szedj füvet, vagy vegyél a Tescoban kb. 200 Ft-ért
víz nem fontos neki, ha kap elég zöldséget. Magokat is kell neki adnod!
hát gratulálok, te is szépen tartod a malacodat.. szegény állat.
a széna a legfontosabb neki! ugyanis azzal koptatja a fogát. nem olvastál semmit erről? és nem igaz hogy nem tudsz venni sehol. ha városban laksz, akkor biztos van valami kisállat kereskedés vagy nagyobb áruház. ha faluban laksz vagy várostól távolabb, biztos jársz a városban. ha akarnál, tudnál venni.. a nyúltáp sem jó neki, mert nincs benne c-vitamin. ezért készítenek külön tengerimalacoknak tápot. és a víz is fontos neki. én is rengeteg gyümölcsöt adok az enyémeknek, de emellett isznak is elég sokat. főleg nyáron ha melegük van.
te is felelősségteljes gazda lehetsz... szép. ne csodálkozz ha hamarosan meghal a malacod mert túlnő a foga és nem bír enni. szerencsétlen állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!