Habert Ádám kérdése:
Melyik fajta nyúl a legbarátságosabb? (Tapasztalatból)
Figyelt kérdés
Szeretnék nyuszit, és lesz is, de nem tudom milyen fajtát vegyek, kicsi nyuszit szeretnék viszont.2012. szept. 27. 17:14
2/4 anonim válasza:
Amelyiknek nyúlhoz értő gazdija van. :)
3/4 anonim válasza:
Ez abszolút nem fajta függő. De érdemes tenyésztőtől venni, mert ott eleve kézhez szoktatják őket és nem kell hónapokig vesződnöd, hogy egyáltalán megérinthesd.
4/4 anonim válasza:
Klein rex. Viszonylag új fajta, de nagyon jó idegzetűek, sokkal barátságosabbak, mint a törpék. Valamivel nagyobbak ugyan, mint a miniatürizált egykilós apróságok, de pont a túlzott törpésítésből fakadó idegrendszeri és egészségügyi problémák miatt lettek ők kitenyésztve. A súlyuk 2-3 kg között van.
Én innen vettem a sajátom, nemsokára lesznek kisnyuszik:
Andinak kevés nyuszija van, de épp ezért sokkal több időt tud szánni rájuk és a picikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!