Van 9 darab kis nyúlam, házi nyúl teljesen sima fajta ennivaló, és most lesznek 4. -én 1 hónaposak,?
Figyelt kérdés
ma előre hoztam őket az udvarba és mindet elnegedtem hagy szaladjanak meg legeljenek, először csak 5 percre engedtem el őket, aztán meg este fele úgy 20 percre, szerintetek jót tesz nekik ha legelnek egy kicsit? csak nem puffadnak fel, here nincs az udvarba amitől felpuffad könnyen, ?2012. máj. 1. 21:09
2/2 anonim válasza:
elég érthetetlenül írtad ki már bocsi....én is ki szoktam engedni őket és tetszik nekik ....semmi bajuk nem lesz tőle bár ebbe a melegbe nem igazán fognak rohangálni :) megfogjátok őket enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!