Nektek van nyulatok? (többi lent. Nem Húsvéttal kapcsolatban)
Nem a húsvét miatt kérdezem.
Pár dolog ami érdekelne.:
~Milyen fajta.?
~Hogy hívják.?
~Mennyi idős.?
~Honnan vettétek.?
~Mennyi volt.?
~Milyen játékai vannak.?
~Van róla képed.? (ha igen linkeld léci vagy küldd privátba )
~Milyen nemű.?
Van
Holland tarka
Artúr
1 éves múlt
Állatkereskedésből
4000 Ft
Joghurtos pohár, rágófa
ivartalanított fiú
képek:
-Kosorrú
-Pörköltnek hívják (Pörcike)
-2011.szeptember 4.-én született,7hónapos
-Kaposváron vettem
-4000 forint+az első kombinált oltás ára:3000 forint
-műanyag,csörgős cicalabdái
-Bak nyuszi
Volt néhány, most is van egy. Fajtájuk nem volt, vágás elől "mentettem meg" őket. (Azaz, megvettem inkább őket, hogy ne legyenek levágva.) Volt egy fehér, meg tarkák. Az udvaron tartom/tartottam őket, nappal szabadon vannak, este meg bezárom/bezártam őket. Ami a játékot illeti... Hát, amit találnak. Általában egész napos ugrabugrálással, legelészéssel, üregásással meg ilyesmikkel foglalták el magukat. Képem van róluk, de most nem szeretném feltölteni sehová a képeket.
Amúgy, a kedvencem nem régen halt meg, tíz éves volt. =( Ő egy óriási albínó bak nyuszi volt.
Nevet egyiküknek sem adtam, mindet csak úgy hívtam, hogy "Nyuszi", "Kisnyuszi", "Nagynyuszi", "Fehérnyuszi", "Tarkanyuszi", meg ilyenek. Borzalmas a fantáziám névadás terén. A lovamnak is csak az előző gazdája miatt van normális neve. =)
-Mini kosorrú.
-Noé.:)
-Március 26.-án volt 1éves.
-Makkocska tenyészetből.
-10ezer.(drága igen,de megérte.:))
-Volt neki wc papír guriga,de nem csak rágta hanem evett is belőle,úgyhogy gyorsan elvettem.De van neki műanyag üvege,azzal elvan,lökdösi az gurul és megy utána.Majd szeretnék neki venni alagutat.
-Sok van,de nem tudok feltölteni most.Egyébként fehér piros szemű,albínó.:)
-Bak.
Neked van nyuszid,vagy szeretnél?
Szia! A válaszok:
-Nem is tudom igazán, kicsi fajta :)
-Sir Hopkins ( Hopi, Hópihe, Bogyó, Berci, Bigyusz, Gyerek vagy éppen ami eszünkbe jut, különösebben nem hallgat rá :D
-9 hónapos
-Kaptuk egy ismerőstől
-ingyen ( bár azóta már költöttünk rá :D :D )
-Műanyag izék, rágós cuccok, faágak, néha a kaspóimat és az újságokat is játéknak nézi
-ivartalanított bak nyuszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!