Húsvéttal kapcsolatban néhány kérdés?
Figyelt kérdés
Először is.Ciki 15évesen locsolkodni,verset mondani,pénzt elfogadni locsolásért?Csak mamákat,szomszédokat és közeli rokonokat szoktam locsolni.Nem tudok semmilyen normális verset se.Tudnál segíteni?2011. ápr. 22. 18:50
1/4 anonim válasza:
Zöld erdõben jàrtam,
Kék ibolyàt làttam,
El akart hervadni;
Szabad - e locsolni.
Ha adnak pénzt, miért ne fogadnàd el.
2/4 anonim válasza:
15 évesen már nem kell verset mondani. Kívánj kellemes ünnepeket,és kérdezd meg,hogy szabad-e locsolkodni.
Ha kapsz pénzt,akkor azt természetesen elfogadhatod.
3/4 anonim válasza:
Nem ciki verset mondani, sőt!
Ha adnak pénzt, fogadd el, de nekem szimpatikusabb lenne, ha végre a locsolók megelégednének a csokitojással is:)
4/4 dress9dora válasza:
Miért lenne ciki?A locsolkodás bármely korosztályban megengedett!Sőt,illendő!Verset mondhatsz,ha akarsz,ha illedelmes akarsz lenni,mondj,mert nekem kicsit fura lenne,ha bejönne hozzám valaki és kellemes ünnepeket kívánna,meglocsolna,és elmenne.Magadtól ne hozd szóba a pénzt és csokitojást.Ha adnak adnak,ha nem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!