Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Húsvéttal kapcsolatban=)...

Húsvéttal kapcsolatban=) -bővebben lent-?

Figyelt kérdés

Hellósztok! Az az igazság, h én még nem nagyon mentem locsolkodni mert én nem látom(láttam) az élvezetet abban, h elmenjek egyedül egy büdös kölnivel mondani egy verset valami csajnak egy repedező pirostojásért^^

Nah, viszont már 16. életévemet élem és úgy gondoltam,h összegyűjtök pár havert veszek pár szódásszifont és adunk a népnek=)

De azért nem akarok őrültségeket tehát szeretném magamat tartani valamennyire a tradícióhoz, de most egy korombeli csajhoz valahogy nincs kedvem odaállni elmondani egy verset azt locsolni. -szerintem a versmondás nagyon gáz...- Tudnátok mondani javaslatot, h mint és hogy? Ti nem égtek ha verset mondotok? -Úgy gondolom a vers mondás 12 éves korig rendben-

kérlek osszátok meg véleményeteket, tapasztalataitokat és, h ti hogy fogtok elmenni holnap locsolkodni!? =D

16/Fx)

2010. ápr. 4. 14:37
 1/1 anonim ***** válasza:

mondd azt a verset, ami úgy kezdődik hogy

Ferrarival érkeztem

k*rvanagyot fékeztem

ez nem gáz :D

2010. ápr. 4. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!