Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A hörcsögök magányos vagy...

A hörcsögök magányos vagy társas állatok? Valószínű hogy lesz egy vagy két törpehörcsögöm, és ha kettőt lesz akkor két fiú vagy két lány a jobb választás, ugyanis nem szeretnék picinyeket?

Figyelt kérdés
Vagy mit csináljak? Egy is jól elvan magában? Lesz neki mókuskereke meg mászókája is.

2012. szept. 9. 01:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
MÜANYAG MÓKUSKEREKET VEGYÉL!! A rácsosban beakadhat a lába, ÉS LESZAKADHAT!! Inkább rágja szét, és vegyél mégegyet, minthogy 3 lábbal éljen.
2012. szept. 9. 13:30
 12/21 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előző hozzászólóhoz, valami hasonló kereket vegyél:

[link]

De közepes méretűt, hiába törpe. Először a legkisebbet vettem neki, azt javasolták az állatboltban, de nem nagyon használta, alig fért el benne.

2012. szept. 9. 18:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Gömböt ne vegyél neki, mert állatkínzás. Az enyémnek egy éve fém mókuskereke van és egyszer sem akadt bele a lába. Ettől függetlenül most ketrecbe tettem és egy műanyag mókuskereke van. Mindkettőt rengetegszer használta.
2012. szept. 10. 17:28
 14/21 anonim ***** válasza:
kët nostëny vagy egy idosebb fiu ës egy kolyok fiu malacka.akkor a kicsi koveti a nagyobbat ës nem verekednek
2012. szept. 13. 17:23
 15/21 anonim ***** válasza:

A ketrec kiválasztásánál nagyon vigyázz! Vannak a hörcsögketrecként árultak között olyanok, amik aranyhörcsögnek jók, de a törpehöri kifér a rácsok között.

Minél sűrűbb rácsozatút (egérnek árultat) válassz!

2012. szept. 13. 20:57
 16/21 A kérdező kommentje:
voltak már hörijeim, de akkor még nagyon kicsi voltam, de arra emlékszem hogy soha nem hagytuk bent nekik a mókuskereket, ami egyébként műanyag volt fém rácsokkal, hanem betettük nappal 1-2 órára, és addig elvoltak vele. És még egy kérdés ebben a témában, forgács nemtudom mikor lesz de láttam már kisállatkerben is hogy papírfecniket tépkednek alájuk, az is jó megoldás? mert először abba lenne pár napig. bár nemtudom hogy nem lenne e baja tőle, lehet nem telenyomtatott papírt kéne alátennem.:S
2012. szept. 13. 22:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Tehetsz alájuk tépkedett újságpapírt is, ma már nincs ólom a nyomdafestékben. Viszont nem szívja jól a vizet (pisit).

De rakhatsz be összecibált WC papírt, papír kéztörlőt (például Szilviát) is, meg szénát (szárított füvet).

2012. szept. 13. 22:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Én újságpapírt semmi esetre sem raknék be nekik, mert ha a pofazacskójába tömi, ott megnedvesedhet a nyáltól. Így nem tudja kivenni és begyullad a pofazacskója, amibe bele is halhat. Inkább forgácsot tegyél be!!!
2012. szept. 14. 11:18
 19/21 A kérdező kommentje:
max 1-2 hétig lenne bent neki a papír, amíg nem lesz forgács. illetve van, de az már vizes meg minden baja van és azt nyilván nem teszem alá. vasárnap jön a höri, és csak átmeneti megoldásnak gondoltam.
2012. szept. 14. 11:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát, te tudod. Én nem kockáztatnék, mert lehet, hogy tényleg komoly baja lenne tőle, akár meg is halhat! Nem tudsz valahonnan mégis forgácsot keríteni?
2012. szept. 14. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!