Csincsillát csak párban lehet tartani?
Én egy majdnem egy évig tartottam egyedül, kézhez volt szokva, szeretett minket, sokszor odadugta a hasát, meg a fejét, hogy vakargassuk, és akkor mindig becsukta a szemét.
De később kapott egy társat, együtt aludtak, meg minden. A másikat nem tudtam utána kézhez szoktatni, ez meg kevésbé lett utána barátságos velünk. Viszont együtt marhajól elvoltak, rohangásztak össze-vissza, meg összebújtak.
Aztán valamikor 1-2 évvel később eladtuk őket.
Az igazán boldog csincsilláknak van párjuk. :D
De ha most nincs, össze kell őket szoktatni, és ez csincsilláknál komoly művészet! Ha póttesót kap, előbb készüljetek fel csincsilla társaséletből!
Nem fogtok unatkozni!
igen a csincsilla társas élőlény (az élőhelyén egy hímnek akár 6-7 nősténnyel is dolga van egyszerre)
Az én csincsillámnak ne volt párja és nagyon aranyos volt meg minden de látszott rajta h néha-néha depis volt szomorú,kedvetlen. Van egy csincsilla tenyésztő barátunk aki azt mondta h egyedül nagyon rosszul érzik magukat és h nem kell feltétlenül egy ellentétes neműt venni neki azonos nemű is lehet mert csak egy barátra van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!