Egy 12 éves fiúnak mit ajánlotok jobban? Csincsillát vagy törpenyulat?
25-30 perc az arra elég, hogy enni-inni adjál neki, meg kitakarítsd.
Kezessé nem válik a nyuszid, harapós lesz, ha csak ennyi időd van rá!
Naponta 30-30percre kiengedni borzasztó kevés.:/ Szerintem legalábbis.Megbolondulna a nyulam ha így tartanám.Persze tényleg jobb,mint a semmi,de ha már vállalok egy állatot kiskedvencnek akkor próbálom a lehető legjobban tartani.Ez szerintem nem a legjobb.:/
Csincsillához nem értek,de ha jól tudom abból legalább kettőt kell tartani.Ezt is vedd figyelembe kérdező.:)
A csincsilla szerintem még több törődést igényel, mint a nyuszi. Nagyobb a mozgásigénye, és sokkal érzékenyebb. (Melegre, etetésre, nehezebb a bizalmát megszerezni.)
Egy felnőtt nyuszinak kisebb a mozgásigénye mint egy kamasznak. Ugri 20 perc futkározás után behasal valamelyik bútor alá szundikálni.
Neki a napi 2 x 20 perc futás, + 10-10 perc etetés, takarítás, simogatás, fésülés elég is.
Ha bruttó napi 30 perced van állatozni, akkor inkább hörit, amelyik magányos állat, vagy valami szelíd egérfélét kéne nézned, amelyik befér a ketrecébe, és elvan a családjával akkor is, ha aznap edzésed van, és éjjel érsz haza.
A csincsilla mellesleg eléldegél 18 évig is.
Hova teszed, ha külföldön tanulsz tovább, vagy a menyasszonyod allergiás lesz rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!