Milyen játékot lehet csinálni saját kezűleg Dzsungáriai hörcsögömnek?
Én otthon csináltam ilyet: [link]
Persze ezen a képen egy nyuszi van, de én hörcsög méretekhez igazítva csináltam egy ugyanilyet. Egy kb. 1 cm átmérőjű hosszú-hosszú faágat 10 cm hosszú darabokra fűrészeltem. Kicsit lecsiszoltam a végeiket, utána pedig egy cm-re a külsejétől mindkét oldalon átfúrtam. Mikor mindegyikkel ezt megcsináltam, Egy drótot vezettem át az össze fadarabon. A jobb és a bal oldalukon külön drótot vezettem át. Utána a legalsó fára rátekertem egyszer a drótot, hogy a faágak ne jöjjenek le róla, a többit pedig levágtam. Az a jó ebben, hogy mindig más és más formákat csinálhatsz belőle, mivel a drót segítségével hajlítható az egész. Nálam nagyon szeretik a hörik! Alatta alszanak, és a tetején meg mászkálnak. :)
Barkácsolós létemre 16 éves lány vagyok. :D
ez a világ legegyszerűbb elkészíteni de igazáből ez bocsi nem játék hanem kókusz házikó és hamar is készen vagy+ ha szereted a kókuszt jó is laksz+olcsó is csak jól pucold ki és egy pár napig száritsd ki mivel k betűs is és vigyázni kell rá meg ragacsos is belűl de ha mindent jól csinálsz akkor tuti hogy tetszeni fog a höridnek nekem is ebbe alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!