Mi baja lehet a hörcsögömnek?
Figyelt kérdés
Törpehörcsög és valamelyik nap felkelt és nem akarta inyitni a szemét , mindenhol elaludt ahol megállt , de másnap már kinyitotta és jobban nézett ki ,ez kb. 2 napja volt és mostanában mintha fel lenne puffadva vagy dagadva mert olyan körte formája van és vöröses-barnát pisil2012. aug. 15. 17:39
1/9 A kérdező kommentje:
És a neten nem találtam mi lehetne a baja , ezért fordultam ide , hogy ne essék félreértés
2012. aug. 15. 17:47
2/9 anonim válasza:
A legjobb az volna neki, ha elvinnéd egy hozzáértő állatorvoshoz. Különben mennyi idős? Nem hiszem, hogy anyagilag nagyon leterhelne egy ilyen kis állatka állatorvosi költsége, ha elmész most.
3/9 A kérdező kommentje:
Karácsonra kaptam :(
2012. aug. 15. 19:28
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor körülbelül 1 éves lehet
2012. aug. 15. 19:29
5/9 anonim válasza:
Értem. Akkor az már a hörcsögöknél idős kor, ilyenkor betegesebbek már, főleg ha nem túl megbízható helyről (pl. állatkereskedésből) hoztad. De ugye azóta kerestél hozzáértő állatorvost? Nem szabad arra várni, hogy a csodák maguktól jöjjenek!
6/9 anonim válasza:
normálisan jár vagy dölöngél? ha nem olyan jó az egyensúlya akkor öregszik.
7/9 A kérdező kommentje:
dölöngél egy kicsit, alvás közben rángatózik , az állatorvos csak egy van a közelbe és azt mondta nem tud segíteni :(
2012. aug. 19. 00:19
8/9 anonim válasza:
A rángás idegrendszeri problémára vagy fájdalomra is utalhat. Sajnos előfordulhat ez beltenyészet esetén.
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos ,elpusztult :/ De legalább már neki jobb így :( :)
2012. aug. 20. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!