A hörcsögöknek tényleg állatkínzás a hörcsöggömb?
Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 15:56
1/12 anonim válasza:
Ha nem figyelsz rá, vagy nem veszed észre, hogy ki akarna jönni belőle, akkor igen.
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem!
Az én hörcsöömnek is van, minden nap, kiveszebem szaladgálni bele.De egyszerre 15 percnél nem tovább!
Ezt is meg tudod venni szolnokon a plázával szembeni kereskedésben ( [link] ).Én 1200 forintért vettem.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Pont Szolnokon lakok! :)
2012. szept. 2. 16:14
4/12 A kérdező kommentje:
és egy aranyhörinek elég a 18 cm-es gömb?
ilyen: [link]
2012. szept. 2. 16:15
5/12 anonim válasza:
Mert szerintetek ő így szeretne élni? Ez volna az élet tere? Én szeretnék madarat, halat, de nekik nem ez az életük. És akkor mi is az állat kínzás? Tudom mindent meg lehet magyarázni.
6/12 A kérdező kommentje:
Én csak 10 prcig hagynám benne és nem is tenném bele minden nap!
2012. szept. 2. 16:24
9/12 anonim válasza:
Tudtam, hogy szolnoki vagy, ebben a kérdésben is én válaszoltam neked : http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__3389963-m.. (Én is szolnoki vagyok).
Én ezt vettem meg, csak zöld színben. Én törpehörcsögnek vettem, de aranyhörinek inkább 23 centiset vettem volna.Az a legjobb ha átlátszó,jobban kilát belőle.
14/F
10/12 anonim válasza:
Eleinte én is akartam, venni gömböt, de nem vettem, mert sokan mondták, hogy nem jó. Azért nem merném beletenni a hörit, mert ha nagyon felgyorsul, nem tudja irányítani és nekiütődik mindennek. Így megütheti magát (belső vérzés, stb.), ráadásul semmivel nem tud kapcsolatot teremteni. Sem megszagolni, se megfogni. A színe miatt nem is lát ki belőle, csak azért fut, mert ki akar jönni. Vannak rajta szellőző lyukak, amin kifolyik a pisi-kaki... Szőnyegen nem előnyös... És sokkal jobb kapcsolatot alakíthatsz ki a hörivel, ha nem csak egy műanyagban rakod a földre, hanem a kezeden másztatod, esetleg terpeszbe ülsz a fallal és oda berakod. Így veled játszik, és kötődni fog hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!